Saturday, December 9, 2023
HemWrestling"Är det inte äventyrar hans egen hälsa?": Den berömda kroppsbyggaren ifrågasätter Dwayne...

“Är det inte äventyrar hans egen hälsa?”: Den berömda kroppsbyggaren ifrågasätter Dwayne Johnsons episka fysik vid 50

Dwayne Johnson har blivit en fitnessikon för många människor som följer honom. The Rock har en otrolig fysik och tränar väldigt hårt på gymmet regelbundet. Faktum är att det är ganska normalt att Hollywood-stjärnan tillbringar 3-4 timmar i grum och tränar. Redan vid 50 års ålder har DJ en imponerande kropp och fungerar som en inspiration för miljoner. Men en före detta IFBB-kroppsbyggare ifrågasatte en gång om The Rocks kroppsbyggnad är helt naturlig eller om det finns något mer än vad man kan se.

Folkets mästare motiverar alltid sina fans att hålla sig i form och träna hårt. Många människor idoliserar The Rock som en fitnessförebild. Men den kända kroppsbyggaren Greg Doucette väckte en gång tvivel om The Rocks kropp och frågade hur han behöll sin anmärkningsvärda fysiska form vid 50.

Doucette ifrågasatte Dwayne Johnsons fysik

Dwayne Johnson har miljontals fans runt om i världen som en före detta populär WWE-stjärna och nu som en Hollywood-skådespelare av högsta märke. Bortsett från detta har han också en bra fan att följa dem som ser upp till honom för fitness- och bodybuildingtips. Med tanke på att han är 50 år gammal har DJ fantastiska fysiska egenskaper. Hans bröst mäter cirka 50 tum och hans biceps är också cirka 23 tum.

Brahma Bull genomgår intensiva träningspass. Dessutom har han till och med sitt personliga gym Iron Paradise och hans fokus och hängivenhet i gymmet gör att han kan behålla sin otroligt mejslade fysik. The Great One främjar också att konsumera en ren och hälsosam kost utan några prestationshöjande ämnen för att bibehålla en sådan kropp.

I sina videor berättar han ofta om sin kost och hur han behöver konsumera en viss mängd kalorier dagligen. Greg Doucette, en IFFB-pro kroppsbyggare och tränare, diskuterade en gång The Rocks fysik och sa att det var svårt att tro att den tidigare WWE-mästaren kunde vara i en sådan form och väckte tvivel kring hans episka fysik.

DYK DYPARE

Han sa, “Tycker någon att The Rock är naturligt och inte missbrukar PEDs? Tror någon att han bara går på små doser HRT? om The Rock får igenom sin otroliga häpnadsväckande fysik, kanske PED-användningen är att det inte i själva verket äventyrar hans hälsa som han försöker predika och främja? “

Dessutom, tillade han, “Tror du att The Rock är frisk när han försöker se så bra ut som han gör efter 50 års ålder. Har du sett dödsfallen som pågår inom bodybuilding och ser inte Rocken ut som en bodybuilder? Jag kanske krossar folks drömmar och säger att jag inte tror att The Rock är naturligt, men här i den verkliga världen ser man inte ut som Rocken vid 50 utan att ta något.”

Med en erfarenhet på över 30 år kan Doucette verkligen en sak eller två om bodybuilding. Hans kommentarer om Black Adam-stjärnans kroppsbyggnad kommer att väcka frågor hos många fans. Tycker du att The Rocks kroppsbyggnad är helt naturlig, eller är det något mer i det? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär