Saturday, December 9, 2023
HemTennis"Är det hennes exakta ord?" - År efter deras offentliga spott, förvirrade...

“Är det hennes exakta ord?” – År efter deras offentliga spott, förvirrade Serena Williams oväntade gest rivalen Maria Sharapova 2014

Serena Williams och Maria Sharapova är två av den moderna generationens största tennisstjärnor. Legenderna spelade under samma tid och hade många minnesvärda möten. Även om topprekordet till stor del är till Serena Williams fördel, var Sharapova inte mindre en konkurrent.

Men när två ytterst begåvade spelare möts, finns det alltid en chans till en ego-krock. I en hetsig tennismatch tappar till och med de bästa idrottarna coolheten. En liknande sak hände med Serena och Sharapova. De gav båda negativa kommentarer mot varandra och undvek varandra offentligt. Serena gjorde dock något riktigt lovvärt för att smälta isen med sin ryska motsvarighet.

Serena Williams söta gest vann Sharapovas hjärta

Efter en lång historia av en hetsig rivalitet med den ryska tennisstjärnan, kom Serena ut med en speciell tweet om Sharapova som hjälpte dem att förbättra sin relation. Det hände i Indian Wells 2014. Serena Williams accepterade öppet sitt tycke för Sharapovas klädsel i turneringen. Här är vad hon skrev.

Jag älskar Maria S Nike outfit. #godkänd #supersöt

— Serena Williams (@serenawilliams) 9 mars 2014

“Jag älskar Maria S Nike outfit. #godkänd #supercute”

Senare, när reportrar informerade Sharapova om det, blev hon också förvånad. Hon sa. “Är det verkligen hennes exakta ord, helt söta?” Sharapova välkomnade det vänliga inslaget från Serena och föreslog ett utbyte av design för att ha kul.

”Jag tror att vi måste byta design. Vi måste designa en outfit för varandra, utan att veta – det skulle vara kul att göra, utan att berätta för varandra vad det är, bara att avslöja det. Ni skulle alla dyka upp för det, eller hur?” Frågade Sharapova reportrarna.

DYK DYPARE

Det var en trevlig och mogen gest från Serena för att höja nivån. Också äran går till ryssen som accepterade det med nåd.

Rivaliteten mellan Serena och Sharapova

Medan rekorden tyder på en ren dominans av Serena Williams, var Sharapova en lika briljant tennisspelare. Serena har 23 Grand Slam-titlar bakom sig medan Sharapova har fem. Serena kom tidigt till scenen vid en mycket ung ålder och var ett framstående namn när Sharapova gjorde sin professionella debut.

Under årens lopp mötte de två samman 22 gånger och Serena har en omfattande ledning med 20-2. Serena var en stjärna på en annan nivå. Hon fortsatte riktigt länge. Medan Sharapova gick i pension 2020 för att fokusera på sin relation och planera en familj, fortsatte Serena, även efter att hon blivit mamma.

Vilket är ditt favoritögonblick Serena vs Sharapova? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär