Monday, December 11, 2023
HemOlympicsÄr det en bra dag för surfing på Huntington Beach, Kalifornien? ...

Är det en bra dag för surfing på Huntington Beach, Kalifornien? Väderrapport, våghöjd och mer diskuteras

Surfentusiaster har alltid hamnat i riktning mot Huntington Beach, Kalifornien. Det är en av de främsta surfdestinationerna längs den västra kusten på det kontinentala USA. Vädret där är vanligtvis behagligt och idealiskt för att använda en surfbräda. Man måste vänta och se om det verkligen är fallet måndagen den 20 november.

Enligt webbplatsen Far & Wide rankas Huntington Beach, Kalifornien, som den näst bästa platsen att åka på en våg i USA. Det hamnar bakom precis North Shore, Oahu, Hawaii. Huntington Beach är värd för sin beskärda del av surftävlingar regelbundet. Dessutom drar staden 11 miljoner besökare av olika anledningar varje år.

Perfekt surfväder förväntas för den kommande veckan

Enligt Surf Captain, efter att ha sett en del hackigt vatten sent på söndagseftermiddagen, förväntas vädret lugna ner sig betydligt. Prognosen är gynnsam för surfare och surffantaster. Vattenförhållandena förväntas vara rena till rättvisa. Från soluppgång till solnedgång kommer vågorna enligt uppgift inte att passera fyra fots märket. Den maximala förväntade vindhastigheten för den varaktigheten är 15 miles per timme.

Resten av veckan kommer förhållandena inte att vara desamma. Från och med onsdag eftermiddag förutspås vattnet bli lite hackigt. Det är också det förväntade allmänna tillståndet för vågorna för Thanksgiving Day, den 23 november och fredagen också. Vattentemperaturen kommer att hålla sig runt 63 grader Fahrenheit för det mesta.

Väderförhållanden för 20 november i Huntington Beach, Kalifornien

Högvatten är klockan 4.16 och igen klockan 14.36 måndagen den 20 november. Vågorna kommer att vara så höga som 4,4 fot då. Temperaturen förväntas inte gå över 75 grader Fahrenheit under hela dagen. Dessutom kan de längsta dyningarna ses först runt kl. 18.00 och varar i 12 sekunder.

“It’s Ridiculous”: Viral video visar hur surfare blir fångade av en fiskares krok, vilket leder till brutala reaktioner från nätanvändare

Även väderprognosen för föregående vecka var generellt sett gynnsam. Det var lite hackigt i vattnet varvat under hela veckan. Bortsett från det var dyningarna längre då, några av dem varade upp till 17 sekunder.

Mot slutet av veckan kommer vattnet att bli hackigare. Även om vågorna inte är så höga som vissa kanske föredrar, erbjuder Huntington Beach, Kalifornien en säker surfupplevelse på måndag till större delen av onsdagen denna vecka. Efter det, åtminstone för nybörjare inom sporten, kan vågorna visa sig vara för mycket att hantera. För de mer erfarna kan det vara ett mindre problem. Den rekommenderade tidsramen för att slå mot vågorna denna vecka är när som helst på måndag, tisdag och fram till 16:00 på onsdag.

RELATED ARTICLES

Mest populär