Sunday, December 10, 2023
HemGolfÄr det därför som Tiger Woods föraktar Greg Norman?

Är det därför som Tiger Woods föraktar Greg Norman?

Allt har inte varit alltför bra mellan Tiger Woods och Greg Norman på senare tid. Deras förhållande har genomgått förändringar under hela året. Men vad de har för varandra för tillfället svajar långt bort från definitionen av “vänlig”. Norman resonerade en gång varför Tiger ogillar honom.

Fientlighet PGA Tour vs LIV Golf har varit höjdpunkten i golfvärlden under de senaste månaderna. Tiger Woods och Greg Norman har helt klart valt sina respektive sida på slagfältet. Men Tiger Woods senaste uttalande om Normans “väsentliga” exit banade väg för oss att utforska var allt faktiskt gick fel mellan den här duon.

Kopplingen mellan Greg Norman och Woods förflutna och nutid

Norman och Woods är kanske inte på sin bästa plats just nu. Detta kan förklaras av flera möjliga orsaker. Men en stor Woods-Norman-berättelse kan lika gärna vara en rimlig förklaring till deras nuvarande synpunkter.

Efter omvälvningar i Tigers personliga liv gjorde Greg ett offentligt antagande om sin möjliga framtid. Det här var tillbaka 2015. Han sa: “Han kommer att vinna igen. Men en major? Jag ser det inte.”

Men 2019 bevisade Woods att alla tidigare antaganden om hans framtid var felaktiga, inklusive Normans. Proffsgolfaren gjorde en av de största comebackerna som golfvärlden någonsin sett och tystade all kritik.

I ett försök att gottgöra, skrev Norman Woods en handskriven lapp och gjorde ett försök att köra en lång väg för att leverera den personligen. Men resultatet av denna “söta” gest visade sig inte vara på samma sätt som många skulle förvänta sig, åtminstone för Norman.

Enligt Shark, “När Tiger vann Masters i år, skrev jag en handskriven lapp till honom och levererade den för hand till hans vakt vid hans port. Jag hörde aldrig ett ord från killen. Jag vet inte – Tiger kanske bara ogillar mig. Jag har ingen aning.”

Detta kan möjligen vara anledningen till att Tiger Woods nyligen gjorde uttalandet om Normans avgång från proffsligan. Detta återstår dock att vara spekulationer och ingenting är säkert om varför Tiger valde att ge uttalandet. Var det av ren lojalitet mot Touren eller var det något annat som formade hans åsikt?

Tiger Woods säger att Greg Norman måste gå

I en presskonferens nyligen pratade Tiger om varför Greg Norman måste lämna för att fredssamtalen mellan de rivaliserande ligorna helst ska börja.

Tiger sa“Greg måste gå.”

Det här är inte första gången ett PGA Tour-proffs antydde Gregs utträde så att en fredspakt kan träda i kraft. Rory McIlroys uttalande som antydde detsamma gick viralt för en tid sedan.

Sammantaget är det en fråga om tid och öde att se om de två turerna kommer överens eller inte. Och om Greg Normans “efterlysta” exit kommer att ske eller inte. Från och med nu är The Great White Shark där för att stanna.

Vad tycker du om den här historien som involverar två av golfens stora namn, Tiger Woods och Greg Norman? Vi vill gärna veta din input. Dela dina åsikter i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär