Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingÄr Curmel Moton "Tank 2.0?" Floyd Mayweathers skyddsling förblir ärlig i...

Är Curmel Moton “Tank 2.0?” Floyd Mayweathers skyddsling förblir ärlig i jämförelsen: “Jag vill inte vara…”

De flesta nykomlingar inom boxning skulle älska att bli jämförda med Gervonta Davis! Han är trots allt boxningens ansikte utåt! Men hur är det med Curmel Moton? Moton och Davis kommer ut från samma gym och har mycket gemensamt. Till exempel, Moton anser att Floyd Mayweather är sin mentor, och Davis, vid ett tillfälle, gjorde detsamma, och det är inte ens slutet på det!

Den ena utses som den bästa pund-för-pund-mästaren, medan den andra förväntas bli nästa stora namn. Många fans anser därför Moton som “Tank 2.0”, en premiumprodukt från Floyds gym. Moton avslöjade nyligen att hans nästa kamp kommer att vara den 30 mars, men hans motståndare är fortfarande namnlös. Men innan hans tredje proffskamp presenterades boxningens framtida ansikte i en intervju med Cigar Talk, som avslöjade hans tankar om att betraktas som “Tank 2.0.”

Curmel Moton brukade vara stolt över att kallas “Tank 2.0”, men inte längre!

När han pratade med Moton, värden, tog Naji upp smeknamnet som folk har stämplat honom och ifrågasatte hur han kände om det. Som svar avslöjade “Big Deal” att han brukade vara stolt över att bli kallad “Tank 2.0.” “Jag brukade ta det som en komplimang när jag var amatör. Jag (tog) det som en komplimang (eftersom) de (jämförde) mig med ‘Tank’. Han (är) boxningens ansikte utåt som de största namnen i sporten, riktigt hög skicklighet”, sa Moton.

Men saker och ting har förändrats för Moton, och nu vill han bli kallad något annat. “Men nu känner jag att jag vill skapa ett namn för mig själv. Jag vill inte vara 2.0 eller ingen. Jag vill vara den första jag och skapa mitt eget namn, säger Moton till Naji. Så, det är Motons tankar om att bli kallad “Tank 2.0” av fansen, men det är inte slutet på hans tankar om boxningsfans i allmänhet.

Moton beskriver den svåraste delen av boxning

Det är inte det månader långa träningslägret, det är inte rädslan för att bli påkörd, och det är inte ens rädslan för att förlora. Enligt Motons X-inlägg från 25 januari är det svåraste med boxning att hålla fansen nöjda! “Det svåraste jag skulle säga är att försöka snälla boxningsfans de är världens falskaste mfs”, skrev Moton. Han önskar att fansen skulle lära sig att älska mer än bara ett bråk.

Det svåraste skulle jag säga är att försöka snälla boxningsfans, de är världens falskaste mfs.
Jag önskar att boxningsfans uppskattar hit och inte får hit fighters mer, fans vill bara se slagsmål, fighters som shakur eller Devin, alla kommer att de är tråkiga när de slåss verkligen vara som konst fr. https://t.co/WwNr0zeLbj

— Curmel Moton (@curmelmoton1) 25 januari 2024

“Jag önskar att boxningsfans uppskattar hit och inte får hit fighters mer, fans vill bara se slagsmål, fighters som Shakur eller Devin y’all (kallar) dem tråkiga när de (kämpar) verkligen är som art fr”, skrev Moton i sin tweet . Detsamma var särskilt uppenbart efter Shakur Stevensons kamp mot Edwin Delos Santos sent förra året när han dömdes och sa att hans framträdande var tråkigt.

När Moton börjar springa igenom sina motståndare i den kvadratiska cirkeln, har ‘Big Deal’ gjort det klart att han inte uppskattar att bli kallad “Tank 2.0.” Huruvida fansen tar till sig hans önskemål återstår att se när han förbereder sig för sin tredje proffsmatch! Vad tycker du om Motons uttalande?

Inlägget Är Curmel Moton “Tank 2.0?” Floyd Mayweathers skyddsling förblir ärlig i jämförelsen: “I Don’t Want to Be …” dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär