Wednesday, February 28, 2024
HemAl NassrÄr Cristiano Ronaldo gift? Al Nassr Stars förhållande med Georgina Rodriguez...

Är Cristiano Ronaldo gift? Al Nassr Stars förhållande med Georgina Rodriguez sedan 9 år

Cristiano Ronaldo har inte dragit sig undan när det kommer till hans förhållande till Georgina Rodriguez. Den portugisiska superstjärnan har gått utöver det vid alla tillfällen för att uttrycka sin kärlek till sin långvariga partner. Cristiano och Georgina har dejtat sedan dess 2017, med duon som träffades i en Gucci-butik. Men trots deras starka band har paret förvånansvärt nog inte knutit knuten trots dejtandet för det sista nio år.

De saudiarabiska myndigheterna gav till och med ett särskilt spelrum till paret förra året, så att de kunde leva tillsammans trots att de inte var i ett äktenskapligt förhållande. Det verkar dock som att Georgina har vissa förväntningar på sin partner, där influencern öppnar upp tanken på att gifta sig med Al Nassr-kaptenen under ett avsnitt av hennes dokusåpa.

Cristiano Ronaldo njuter av sitt förhållande med Georgina Rodriguez

En intervju 2019 såg Cristiano hävda att han har planer på att gifta sig med sin partner men väntar på rätt tid. Det verkar som att spelaren kanske väntar med att dra för gardinen för sin spelarkarriär innan han lägger hela sitt fokus på sin familj. Duon har ett hektiskt liv tillsammans med sina sex barn men tog sig tid att njuta av familjelivet.

Den portugisiska superstjärnan hade en massiv smutskastning tidigare i år under Globe Soccer Awards. Under sitt tacktal sa Cristiano, “Jag är så stolt. Jag måste säga tack till min fru och mina barn. De handlar med mig varje dag. Ibland vet jag att jag är lite tråkig men det är mitt jobb att vara konsekvent varje gång”.

Noterbart har Georgina Rodriguez, under sin dokusåpa, ofta kommenterat hennes förhållande med fotbollsstjärnan och hävdat att hon vill ta saker till nästa nivå.

LÄS MER: Cristiano Ronaldo & Georgina Rodriguez Välkomna nytt år med romantiska bilder och känslomässiga linjer

Georgina Rodriguez förväntar sig en ring från Cristiano!

Den spanska influencern har varit väldigt öppen om sitt förhållande till Al Nassr-skepparen. Under sin dokusåpa, “Jag är Georgina”, pratade influencern om sin relation med Cristiano och tillade att hon skulle älska att gifta sig med fotbollsstjärnan.

Under showen kommenterade Georgina också att ha ett förhållande med Cristiano och tillade: “(Jag är) flickvän till den man som följs mest. Cristiano är fantastisk. Han är en väldigt normal kille. Jag drömde om att ha en Prince Charming vid min sida, och nu har jag honom.”

Tja, trots att de inte knöt ihop säcken verkar duon vara ifred med sin relation. Det ska bli intressant att se vad som händer härnäst för paret när Al Nassr-skepparen drar för gardinen för sin fotbollskarriär.

Inlägget Är Cristiano Ronaldo gift? Al Nassr Stars förhållande till Georgina Rodriguez sedan 9 år dök upp först på EssentiallySports.

RELATED ARTICLES

Mest populär