Wednesday, February 28, 2024
HemBoxingÄr Conor McGregor och Ebanie Bridges goda vänner? Allt du behöver...

Är Conor McGregor och Ebanie Bridges goda vänner? Allt du behöver veta om förhållandet mellan UFC Megastar och Aussie Boxing Champ

Ebanie Bridges är klart för hennes andra titelförsvar. IBF mästaren i bantamvikt kommer att kliva in i ringen för att möta Miyo Yoshida i San Franciscos Chase Center. Kampen, ett av underkorten i mästerskapsmatchen mellan Devin Haney och Tydligen Prograisvar ursprungligen planerad mot kollega Avril Mathie. Den Sydney-födde boxaren drog sig dock ur på grund av skadorna. Därför klev 35-åriga Yoshida, en före detta junior superflugviktsmästare, in i sista stund.

Amerikas favoritvideo idag

Ebanie Bridges går in som sponsrad boxare. Conor McGregors Smidd Irish Stout hade lovat att stödja den 37-åriga före detta matteläraren i hennes nästa kommande match. Det ifrågasätter en ofta upprepad fråga om vilken typ av relation hon delar med UFC-legenden. Bridges berättade nyligen i detalj om vad hon planerar att göra efter att ha gått i pension från sporten. Dessutom kastade hon lite ljus över kopplingen till Conor McGregor, ett ämne som har varit en älskling i tabloidpressen under en tid.

Bortom retoriken finns det verklighet

Enligt uppgift var det i Dublin som “The Notorious” och “The Blonde Bomber” träffades under Katie Taylor mot Chantelle Cameron kamp den 20 maj i år. Bilder på de två tillsammans var överallt på nyheterna. Ebanie Bridges hade twittrat, “Ringside with the one and only @TheNotoriousMMA.” Några månader senare, den 24 oktober, kom ett meddelande från den irländska UFC-legendarens hörna att “The Blonde Bomber” skulle slåss mot 9 december-matchen under hans fana.

“Forged Irish Stout”, nämnde genom sitt officiella X/Twitter-konto, “Vi är glada över att officiellt samarbeta med den enda “Blonde Bomber” IBF Bantamviktsvärldsmästaren @EbanieBridges på väg till obestridda den 9 december i San Francisco. Spännande tider framöver. Låt oss gå Ebanie!”

När hon pratade med Lucky Block News, tömde hon på deras långvariga förhållande. Hon sa, “Han vet att skickade meddelanden går att du stödjer mig för livet som om vi är det här är bara den första kampen han kommer att vara du vet att vi kommer att arbeta tillsammans för det skulle jag säga för resten av min karriär, um, vi vet att vi fungerar riktigt bra tillsammans…” Hon fortsatte vidare om hur hon blev “ansikte” för Forged Stout och uppskattade hur “The Notorious” bidrog till boxningssporten.

Senare avslöjade hon också hur Conor McGregor har förberett sig för en trevande återkomst till oktagonen nästa år. Ebanie Bridges senaste konversation följer hennes tidigare intervju med Bästa spelsajter. Hon sa, “Han använder mig för slagkraft, verkligen. Han sponsrar mig för att få ut hans varumärke. Det är vad sponsorer gör…Men vi jobbar tillsammans eftersom han vet – jag och han – kommer få folk att prata om hans varumärke…Det är inte så att jag behöver honom, men vi båda hjälper varandra; vi är båda en tillgång för varandras varumärken; vi hjälper båda till att bygga varandra; det är inte ensidigt.”

Ebanie Bridges är välkänd för sina snabba invägningar. OnlyFans-modellen är en internetsensation. Att gå samman med Conor McGregor har alltså inte gjort något annat än att öka hennes berömmelse och förmögenhet.

Steg åt sidan, Ebanie Bridges är här!

‘The Blonde Bomber’ blev IBF (kvinnlig) mästare i bantamvikt förra året. Hon besegrade den regerande mästaren, Maria Cecilia Roman, genom ett enhälligt beslut att ta tag i hennes bälte. Åtta månader senare var hon tillbaka i ringen för det första titelförsvaret mot Shannon O’Connell. Resultatet följde hennes tidigare kamp. Fans kan missa en all-Aussie-kamp på grund av Avril Mathies frånvaro. Ändå, på spänningsskalan, verkar kampen mot den formidable japanska Yoshida lika lovande.

Med tanke på att hon började sin professionella resa och nu har blivit en mästare, tror du att Ebanie Bridges får mindre kredit än hon egentligen förtjänar? Vänligen dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär