Monday, December 11, 2023
HemNFLÄr Colorado Buffaloes vs. Washington State-spelet slutsålt?

Är Colorado Buffaloes vs. Washington State-spelet slutsålt?

The Colorado Buffaloеs fotbollssäsong, en gång glittrande av löften, hänger nu i en tråd. En hjärtskärande förlust med 34-31 mot de oväntade Arizona Wildcats på lördagen har fått Buffarna att bryta, vilket markerar deras fjärde raka nederlag. Det en gång 4-2-laget sitter nu på 4-6 och står inför den skrämmande uppgiften att vinna två avgörande landsvägsspel för att säkra en eftertraktad plats i bowl-spelen.

När bufflarna navigerar den slingrande vägen framåt, blir segrar i Washington State och Utah absolut nödvändiga för att komma i fråga för bowling. Vad som ytterligare adderar en bitter twist till berättelsen, Colorao Buffaloеs, som har skrytt med en slutsåld arena för varje match under hela den här säsongen, kan nu se den stricken vackla i de kommande vägstriderna.

Colorado Buffaloes står inför en potentiell icke-försäljning under säsongsfinalen

Ända sedan Deion Sanders blev tränare för CU college-fotbollslag har de varit samtalsämne. Trots en segerserie på tre matcher dämpades förhoppningarna efter deras första förlust mot Oregon. Men Coach Primes ord fortsatte att inspirera både fans och spelare, vilket gjorde varje efterföljande spel mycket efterlängtat av alla. Av den anledningen har BuffaloEs konsekvent dragit slutsålda publik för alla tio spelen under den här säsongen av NCAA. Men deras tur kanske äntligen är ute.

När laget nådde botten med sin senaste förlust med 31-34, kan de se ett sällsynt undantag denna fredag ​​när de möter Washington State på Gеsa Field i Pullman. Även om spelet inte är officiellt slutsålt, indikerar biljettförsäljningen att det närmar sig kapacitet, vilket potentiellt markerar säsongens enda icke-utförsäljning för CU Buffs. Det ironiska ligger i det faktum att denna potentiella icke-försäljning kan inträffa på den minsta arenan som Buffaloes kommer att spela på i år, med Gеsa Field med en kapacitet på 32 952.

Nedtonad briljans: offensiva kamper som påverkar CU-fotbollen

Buffarnas dåliga prestationer i rad på rutnätet har gjort fansen nedslående, vilket resulterat i låg uppslutning. Även om Colorado har förbättrats den här säsongen jämfört med sina tidigare 1-11, har deras briljans minskat främst på grund av en bedrövlig offensiv linjeprestation. Men trots de offensiva utmaningarna förblir Coach Prime optimistiskt eftersom laget med ett 4-6 övergripande rekord och en 1-6 ställning i Pac-12-spel strävar efter att övervinna hinder och komma tillbaka till sina hinder.

Deion Sanders märkt som giriga på pengar trots att de avvisade Stephen A. Smiths Texas A&M:s erbjudande på flera miljoner dollar

Coach Prime, Deion Sanders, erkänner kampen men betonar framstegen, “Vi kanske inte är där vi vill vara, men vi är inte där vi brukade vara.” Sanders lyfter fram behovet av förbättringar i att tackla, blockera, driva fotbollen och göra nyckelspel, både offensivt och defensivt.

Även om Buffaloes inte kommer att finna sympati från Cougars, som har upplevt en liknande säsong med en vinstserie på fyra spel följt av sex förluster i rad, är Sanders fortfarande säker på sitt lags förmåga. Eftersom båda lagen försöker rädda sina säsonger i sista sträckan, utlovar matchen på fredagskvällen en intensiv strid på rutnätet.

RELATED ARTICLES

Mest populär