Saturday, December 2, 2023
HemNFLÄr Aaron Rodgers verkligen ute under den återstående säsongen med flera skador?

Är Aaron Rodgers verkligen ute under den återstående säsongen med flera skador?

Green Bay Packer (4-8) förlorade mot Philadelphia Eagles (10-1) i en 40-33 match. I matchen lämnade den ledande QB, Aaron Rodgers, spelet tidigt på grund av en hård träff av Eagles passrusning. QB gick in i matchen med en skadad tumme redan. Även om Rodgers försökte ta sig igenom det, var smärtan outhärdlig. Betyder detta att fansen såg det sista av A-Rod den här säsongen?

Att förlora stjärnan QB var förödande för Packers. De fick förlita sig på Jordon Love som hans ersättare som spelade bra. Han kastade en touchdown-passning till Christian Watson.

“Om Aaron Rodgers tester på sina revben idag kommer tillbaka negativt så kommer han att försöka spela på söndag” ~@Brottsregister#PMSOverreactionMonday pic.twitter.com/U35effpqIJ

— Pat McAfee (@PatMcAfeeShow) 28 november 2022

Den regerande MVP-vinnaren gick för 140 yards, och Aaron Rodgers avslutade 11 av 16 pass innan han dukade av för en revbensskada. Han kastade också två touchdowns och två interceptions.

DYK DYPARE

Green Bay Packers kommer sannolikt inte att tillåta den 38-årige quarterbacken att spela resten av säsongen eftersom han har haft en fraktur på tummen och en skada i sin snedställning. Packers chanser att ta sig till slutspel är också dystra när de sjönk till 4-8.

Kommer Packers låta Aaron Rodgers stanna utanför matcherna?

Tillståndet för Rodgers tumskada var inte känt. Han skadade den när han spelade mot New York Giants i vecka 5. Bekräftelsen kom från honom när han pratade med reportrar i Packers omklädningsrum. Enligt NFL Network är skadan en avulsionsfraktur, som gör att ligament slits loss från benet och åker med det. Skadan fick QB att kasta flera interceptions mot Eagles.

Sedan i den andra kvarten fick han äntligen den sneda skadan att lämna matchen. Han bar inte sin uniform när han dök upp på sidlinjen. QB gjordes för natten. Från och med då sa han att han inte kommer att spela igen på grund av den outhärdliga smärtan.

För femton år sedan ersatte en ung Rodgers en skadad Brett Favre. Och nu, ironiskt nog, kommer Love också att ersätta en nu skadad Rodgers. Men att gå vidare från honom kommer inte att vara lika lätt. Men om den Super Bowl-vinnande går i pension kan laget omstrukturera Loves kontrakt. Allt detta är fortfarande långsökt eftersom laget kunde låta sin QB läka från hans skador.

Dessutom verkade Matt LaFleur och QB tvivelaktiga om att låta 24-åringen starta för resten av säsongen. Därför återstår det att se hur bra korten spelar ut för QB.

RELATED ARTICLES

Mest populär