Thursday, November 30, 2023
HemNFLAntonio Brown startar ny show med en bar överkropp påminnelse om ögonblicket...

Antonio Brown startar ny show med en bar överkropp påminnelse om ögonblicket som avslutade kapitlet om hans NFL-karriär

Antonio Brown banar ett spår. Medan han hade en iver för att starta sin nya show, var den blandad med en överbelastning av nostalgi. Räknas bland en av de mest ohederliga utgångarna, var Browns utgång definitivt en ökända. Under den tredje kvarten i spelet, medan han spelade med Tampa Bay Buccanеrs mot Jets, tog Brown bort sin skjorta och axelvaddar och lämnade fältet.

Han klev ut från arenan utan att bry sig om sin karriär. Och han har återskapat ögonblicket det i sin show. Brown publicerade ett kort klipp från Los Angeles Rolling Loud 2023 på sin Instagram-berättelse. Han passade på att visa sin nya låt och mode för en stor publik.

Antonio Brown på Rolling Loud LA

Hans tidigare NFL WR lade upp en spännande video på sin Instagram-story som skildrade hur han njöt av tillfället den 11 november 2023. Klippet visade hur Brown satte eld på den stora scenen med sin nya hit i bakgrunden. Han sa bar överkropp: “Hej, idag är det Rolling Loud 2023. Vi är i LA, Los Angeles. Det är den första, men vi behandlar den som den sista.” Videon visade upp hans stora glänsande guldkedja, hans svarta obsidianskor skrivna med feta bokstäver med AB och hans eleganta smaragdgröna klocka.

Antonio Brown gjorde en dramatisk entré på scenen iklädd en svart-vit jacka komplett med nyanser! Han gjorde sin helt nya låt “Put That sh#t On”, och sedan, av med sin jacka och fortsatte att sjunga utan att ha på sig någon skjorta. Det var som om Brown trivdes med alla jubel han fick från fansen.

Packers legend AJ Hawk stjäl showen på Pat McAfees plattform när fans firar NFL-ikonens Evergreen Charm

Stjärnan kan inte sluta prata om sin nya låt, och han framför den varje gång offentligt med all den iver han har. Från Houston, Texas, till ett antal platser över hela USA, har han verkställt denna order. Det verkar som att låten har en viss betydelse för Brown. Vad handlar det om?

Vad handlar Browns nya låt om?

Antonio Browns nya låt “Put that sh*t on” handlar om självförtroende, extravagans och framgång. De inledande raderna i den här låten får omedelbart deras uppmärksamhet, eftersom AB uppmuntrar någon att vakna och sätter tonen för resten av deras musik.

Upprepningen av frasen “Put that sh*t on” betonar en befallande och självsäker attityd, som uppmanar lyssnarna att sätta sin bästa fot framåt och ta sin framgång till toppen. Texterna ger en känsla av självsäkerhet och ekonomisk framgång, och uppmanar lyssnarna att omfamna sin kraft och visa upp sin storhet.

Browns resa till framgång har sett många upp- och nedgångar. Med honom fast besluten att vinna framgång med det här senaste kapitlet, verkar det verkligen som att han kommer att fortsätta uppåt från och med nu. Vad tror du?

RELATED ARTICLES

Mest populär