Thursday, November 30, 2023
HemNFLAntonio Brown hamnar i juridiska problem som kan kosta honom hans miljoner...

Antonio Brown hamnar i juridiska problem som kan kosta honom hans miljoner och hela hans karriär

Antonio Brown närmar sig domedagen. Efter ett historiskt arv i NFL, seglade WR iväg på en ny resa mot musikvärlden. Den tidigare NFL-widouten hade dock kontroverser vart han än gick. Oavsett om det är incidenten med Dubai pool eller anklagelserna mot honom. Han hade gått igenom mycket. Men han hade mer att komma, då AB har en arresteringsorder mot sig.

Sedan han lämnade fotbollen har Antonio Brown haft mycket spänning och sensationellism. Den tidigare NFL-wide receivern har haft spektakulära kändisassociationer och skrivit historia i sin rapkarriär. Men hans förflutna kan ha kommit tillbaka för att hemsöka honom, och han kan vara på gränsen till fängelse och förlora på miljoner.

Enligt TotalProSports och MikeBlackFB har Antonio Brown hamnat i problem med lagen. På en anklagelse om våld i hemmet har mottagaren av den fria agenten en arresteringsorder i Hillsborough County, Florida. Det kan leda till några allvarliga problem för den tidigare NFL-wide receivern. AB är en kontroversiell figur och rör ofta om i grytan med viss sensationsförmåga.

Tidigare Steelers and Buccaneers WR Antonio Brown har en arresteringsorder i Hillsborough County, FL som utfärdades tidigare i kväll för våld i hemmet. pic.twitter.com/SQeZt0cMkO

— MikeBlackFB (@MikeBlackCFB) 1 december 2022

Redan 2020 förvandlade sig Brown till Broward County, Florida, fängelse natten efter att myndigheterna utfärdade en arresteringsorder i hans namn. Den tidigare WR hade flera anklagelser mot honom vid den tiden. Brown har haft kvardröjande juridiska frågor, och de hopar sig på honom.

DYK DYPARE

Det faktum att Antonio Brown är en av de bästa mottagarna i spelet. Hans hantverk och produktivitet är oklanderlig. Men han blir ofta föremål för juridiska tvister och kontroverser, som har förvandlat hans bild till en ökända figur.

Antonio Brown är inte nere med Tom Brady och Alex Guerrero

Antonio Brown verkar ha en långvarig nötkött med Tom Brady, och hans skott blir värre. Den tidigare NFL WR slår ständigt Buccaneers QB1 på Twitter. Brady gav Brown ett gyllene tillfälle att tävla tillsammans med honom och vinna en Lombardi. Men han verkar fortfarande ha en biff med NFL GOAT.

Tänkte att ni alla kunde hitta någon som gör det jag gör @Buccaneers @TB12sports

Jag väntar fortfarande förlåt ahhhhh pojkar

Vad händer Alex Scam Guerra

borde ha gått på college ta en examen u skada spelare och ta dubbel ersättning utan utbildning

gör glada fotmassage

— AB (@AB84) 28 november 2022

Det kan vara utmanande att avkoda, men översättning antyder att Buccaneers sedan han släpptes inte har upptäckt en mottagare med mycket expertis att ersätta AB. Han hävdade också att Alex Guerrero är en bedragare vars terapier skadar idrottare.

Brown håller på att tappa lugnet och fortsätter att hysa fiendskap mot Tom Brady och hans personliga tränare.

RELATED ARTICLES

Mest populär