Friday, December 8, 2023
HemBasketball"Äntligen verklig hjälp för Luka": Mavericks värvar 4X All-Star mitt i kampen...

“Äntligen verklig hjälp för Luka”: Mavericks värvar 4X All-Star mitt i kampen gör NBA-fansen hypade

Dallas Mavericks har inte varit i bra form med sin fjärde raka förlust. De ligger nu på 11:e plats i Western Conference vid 9-10. Handelsrykten hade tagit fart, och uppdateringar om att Mavericks tecknade en 4x All-Star har gjort NBA-fansen hypade. Teamet hoppas att deras beslut kommer att hjälpa dem att få fler vinster.

Franchisen officiellt släppte ett uttalande, där Mavericks meddelade att de har avstått från vakten Facundo Campazzo. Han hade kommit ombord med laget för över en månad sedan. Campazzo spelade bara 8 matcher den här säsongen och gjorde 10 poäng och hade 9 assist.

Shams Charania rapporterad att laget planerade att signera 4x All-Star Kemba Walker. En annan reporter, Mark Stein hävdade att Mavericks skulle hoppas på en långdistansskytt genom att göra det. Han påpekade också att Walker kunde vara Luka Doncics backpartner.

NBA-fansen var både lättade och hajpade. En användare skrev, “Äntligen verklig hjälp för Luka”. Andra sa också att det var ett bra teamsamtal. Många andra var entusiastiska över lagets möjliga återuppståndelse.

ÄNTLIGEN RIKTIG HJÄLP FÖR LUKA

— 𝐊𝐮𝐫𝐚𝐲𝐚𝐦𝐢 (@papyfaye1) 28 november 2022

ja! Det går ner, jag skriker Kemba pic.twitter.com/VBFBsyi1BD

— Danielle Hobeika (@DanielleHobeika) 28 november 2022

Att skjuta och en annan bollhanterare är EXAKT vad de behöver.

— RoofGod (@RoofGod1984) 28 november 2022

Kemba håller på att återuppliva sin karriär med Luka. Bra drag

— Du (@Tytwice3) 28 november 2022

Bra drag av Mavs! De går 1-5 och går genast ut och försöker lösa sitt problem. My Lakers å andra sidan går 0-5, nnah vi väntar fortfarande på Jeanie och Rob 🤦🏾‍♂️

— iyke 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 (@Biykend) 28 november 2022

Facundo Campazzo hade tidigare delat att han var tacksam för att Dallas Mavericks värvade honom. Han diskuterade också sin relation med Luka Doncic.

Walkers återkomst till NBA

Gör det skillnaden som de hoppas få se att avstå från honom och värva Walker? Mavericks värvade inte Kemba Walker i oktober när Detroit Pistons avstod från honom. Men de valde att gå med Campazzo. Vissa tror att Walker är en “backupplan till en backupplan till en backup för att fixa det som de på något sätt aldrig förutsåg skulle vara ett uppenbart behov”. Behovet var förstås en effektiv bollhanterare.

Som fansen itererade, någon som kan hjälpa Doncic.

Att ta med Walker kan vara en potentiell orsak till inlösen för Dallas Mavericks. Det är dock viktigt att notera att Kemba Walker är 30+ år och är känslig för skador.

Faktum kvarstår dock att Kemba Walker är en veteranvakt. Han skulle kunna ge ytterligare poängdjup tillsammans med Doncic och Spencer Dinwiddie. Säkert att säga, laget och NBA-fansen har redan satt sina förhoppningar på honom.

RELATED ARTICLES

Mest populär