Saturday, December 2, 2023
HemeSportsAnti-miljardären Logan Paul värdesätter Prime Hydration 8 gånger mer än 50 Cents...

Anti-miljardären Logan Paul värdesätter Prime Hydration 8 gånger mer än 50 Cents liknande affärssatsning

Från att börja som en populär YouTuber till att bli en professionell WWE-brottare, Logan Paul har provat massor av saker i sin karriär hittills. Inte nog med det, han har också utforskat andra områden när det kommer till att prova olika företag för att expandera sitt varumärke som individ.

Tidigare i år startade Logan Paul, i samarbete med YouTuber KSI, satsningen Prime Hydration. För att inte nämna att detta energidrycksmärke bara har blivit större under de senaste månaderna och vunnit enorm popularitet bland fansen.

Logan Paul vill nå en siffra på 5 miljarder dollar när han säljer sin andel i Prime Hydration i framtiden

Om någon missade det, gjorde The Maverick ett framträdande i True Geordie Podcast, för flera månader sedan 2022. Pratar med programledaren Brian Davis, mer känd som Sann Geordie, delade YouTubern som blev brottare många erfarenheter från sitt liv. De två hade ett omfattande samtal under det långa avsnittet.

Logan Paul var med i podcasten och berättade också om sina planer för Prime Hydration. Speciellt när det kommer till hur han skulle vilja sälja den i framtiden, om han vill. Programledaren True Geordie ställde en fråga till honom om denna möjlighet samtidigt som han jämförde Logan’s Prime med den amerikanska rapparen 50 Cents Vitaminwater-satsning.

“Om du säljer vad tror du att du säljer det för? för jag minns att 50 cent sålde vitaminvatten och tjänade 400 miljoner på sin andel av det, frågade Brian Logan. Till detta gav WWE-stjärnan ett överraskande svar samtidigt som han uttryckte sin massiva ambition för Prime Hydration, som ett växande företag.

DYK DYPARE

“Ja, mitt nummer är 5 miljarder för prime som jag tror att vi kommer att nå om tre år,” sa han. I grund och botten vill han inte sälja Prime för ett litet pris, överhuvudtaget. Om han bestämmer sig för att göra det blir det bara 5 miljarder dollar (eller möjligen mer).

När värden hörde ett sådant svar, backade han också upp honom samtidigt som han visade sitt förtroende för honom när det gäller att bli miljardär. “Jag ser att du blir miljardär. Det råder ingen tvekan i mitt sinne om att du kommer att träffa det.” Utöver detta avslöjade Paul sedan att han inte bara vill vara som vilken miljardär som helst.

“Jag vill vara antimiljardären, jag vill vara jäveln, miljardären som inte alls beter sig som en miljardär. Jag vill ha som shorts.”

När vi kommer in på den delen av Logans prognoser för Prime att röra 5 miljarder dollar, då är det enormt. Men om den verkligen uppnår denna siffra under de kommande tre åren, med tanke på energidryckens pågående framgång, kan WWE-brottaren sluta med att rapparen 50 Cent blir sämre. Eftersom musikalartisten hade sålt sin andel i Vitaminwater för cirka 400 miljoner dollar, och Logans varumärke kommer helt enkelt att slå det genom att växa sig 8 gånger större!

RELATED ARTICLES

Mest populär