Saturday, December 9, 2023
HemMMAAnthony Smith svarar äntligen på Conor McGregor efter att ha blivit bombarderad...

Anthony Smith svarar äntligen på Conor McGregor efter att ha blivit bombarderad på Twitter: “Jag försökte, du vet”

Lätta tungviktskämpen Anthony Smith reagerar på meddelandet från Conor McGregor angående hans benbrottskommentarer. På Michael Bisping Podcast lyssnar Anthony Smith och Michael Bisping på McGregors svar. Anthony Smith antydde att Mystic Macs benbrott kanske läkte för snabbt. The Notorious tog inte lätt på den här nyheten och lanserade häftiga tweets mot Anthony för att stänga av honom.

Den irländska superstjärnan blev rasande över dessa anklagelser och ringde Anthony Smith en råtta’. McGregor bröt benet i sin sista kamp mot Dustin PoirierUFC 264. Även om Poirier trodde att det var en av bensparkarna som resulterade i paus, så var det inte fallet.

Enligt The Notorious, han led av flera benskador under året som inducerade stressfrakturer, vilket senare ledde till att han gick av i benet. Det återstår dock att se hur starkt hans ben skulle vara efter en så allvarlig skada och hur mycket McGregor kan lita på det.

Conor McGregor river ner Anthony Smith i en Twitter-rant

Den irländska superstjärnan twittrade sitt svar till Anthony Smith. Han pratade om rapporterna som tyder på att Anthony Smith också skadat benet. Han frågade Anthony: “Vad var omfattningen av din skada?” Påstår att det var felräkningar från hans lägers sida som skildrade att han bröt benet.

Han dök djupare samtidigt som han förklarade hur hans ben gick sönder, och förklarade de år av skador han ådragit sig tillsammans med stressfrakturer som han satte en rem på fortsatte. Vidare uppmanar han Smith att göra detsamma, varefter han kommer att inse vad McGregor gick igenom. Dessutom hävdade han också att han är en “Big bad machine” och gud bestämde det.

Anthony Smith svarade med att säga: “Tja, jag menar det verkade som om han lugnade ner sig lite från tweets när han väl lade ut röstanteckningen. Men jag menar bara att jag bara sa att det var ett medialt malleolusbrott. Och det är det inte, jag menar att han jämförde det med sitt, det är en helt annan del av benet men. Jag sa aldrig att mitt var sämre eller att hans var sämre. Det finns inget sätt jag kunde, jag menar, jag försökte, du vet, det är bra promenad.”

Att klargöra att benbrottet McGregor drabbades av är mycket möjligt annorlunda än vad Smith gick igenom.

Kommer Mystic Mac att kunna rensa USADA-testerna?

Mystic Mac har hävdat att han kommer att vara tillbaka i USADAs testpool senast i februari 2023. När han väl är tillbaka i poolen kommer han att testas och när han väl är klar kan han dyka upp i oktagonen.

Om han misslyckas på provet kan han bli avstängd eller ännu värre. The Notorious måste komma ut ren under sitt test för att ge sig ut på sin resa.

RELATED ARTICLES

Mest populär