Thursday, November 30, 2023
HemBasketballAnother Day, Another Draymond Green Fine - Warriors Star's Fine Tally är...

Another Day, Another Draymond Green Fine – Warriors Star’s Fine Tally är större än Dennis Rodmans nettovärde

4x NBA-mästaren Draymond Green har bötfällts $25 000 för ett fult bråk med ett fan i matchen mot Dallas Mavericks. Golden State Warriors möttes mot Mavericks på vägen i American Airlines Center. Förutom förlusten fick Warriors också ta itu med en annan disciplinär åtgärd mot Draymond Green utfärdad av ligan.

Draymond Green är inte främmande för att betala rejäla böter i NBA. Den passionerade och frispråkiga forwarden har fått ta del av många straffar under åren. Det låter dock otroligt att Greens sammanlagda böter under åren är mer än Chicago Bulls-legendaren Dennis Rodmans nettovärde.

Draymond Green har betalat mer i böter än nettoförmögenheten för Dennis Rodman

Det senaste missödet lägger till en absurd summa av böter som Green har samlat på sig under åren. Enligt källor har Green bötfällts nästan, om inte över, 1 miljon dollar under sin decennielånga karriär. I NBA:s rika 75-åriga historia har väldigt få ens kommit i närheten av siffran, än mindre överträffat den. Ett annat vansinnigt faktum om Greens absurda fina summa är dock att det är mer än Dennis Rodmans uppskattade nettoförmögenhet.

DYK DYPARE

Trots att han tjänade över $27 miljoner under loppet av sin lysande karriär, har Worm misslyckats med att behålla det mesta. Enligt källor är 5x NBA-mästaren och Hall of Famer värd $500 000. Även om det inte på något sätt är ett litet belopp, är det långt ifrån hans karriärinkomster.

Draymond Green bötfällts pic.twitter.com/FMDj0yMoas

— Marc J. Spears (@MarcJSpears) 2 december 2022

Ganska överraskande misslyckas den inte heller med Greens totalt absurda böter. Rodmans tragiska rikedomsurholkning kommer på baksidan av hans frisinnade natur och extravaganta livsstil. Därför har Rodman, trots att han varit en av de största spelarna genom tiderna, misslyckats med att samla ett enormt imperium.

Men till skillnad från Rodman har Green den ekonomiska hävstången att bära sin beskärda del av disciplinära påföljder. Den 4x NBA-mästaren har tjänat över 100 miljoner dollar i lön från Golden State Warriors. Green har varit en av de mest avgörande spelarna på Warriors spellista under det senaste decenniet. Den defensiva ståndaren har varit en kärnspelare i Warriors-dynastin tillsammans med Stephen Curry och Klay Thompson.

Se historien – “Det finns inga pengar kvar” 5x NBA-mästaren Dennis Rodman fick en brutal reality check trots en fantastisk karriär

Vad tycker du om Greens absurda fina totalsumma? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär