Saturday, January 28, 2023
HemBoxingÄnnu att betala Logan Paul, Karma träffar Floyd Mayweather - Lämnas obetalt...

Ännu att betala Logan Paul, Karma träffar Floyd Mayweather – Lämnas obetalt för evenemanget

Boxningens kronprins, Floyd Mayweather Jr. är en av de rikaste idrottarna i sportvärlden. Mästaren, med rätta titeln “Money” Mayweather, är känd för att ha enorma plånböcker för sina slagsmål och framträdanden. Under tiden fanns det tillfällen där han anklagades av samtida för utebliven betalning av avgifter. Och, i vad som verkar vara en dos karma, backade Mayweather ur en internationell boxningsturnering efter att arrangörerna misslyckats med att betala honom.

Mayweather skulle pryda den mycket uppmärksammade “King MisuZulu International Boxing Tournament” i Durban. Anmärkningsvärt är att evenemanget sattes samman av kung Misuzulu kaZwelithini, den regerande kungen av Zulu-nationen.

Floyd Mayweather Jr. ställer in sin närvaro vid evenemanget

Floyd Mayweather Jr. bjöds in till evenemanget av Arnold Nododile, VD för reklamföretaget J4Joy. Dessutom rapporterades evenemanget äga rum på Moses Mabhida Stadium.

Men fansen blev besvikna när Mayweather meddelade att han kommer att backa ur evenemanget. Faktum är att Mayweather också nämnde att han kommer att vidta rättsliga åtgärder mot evenemangets arrangörer.

Johannesburg-baserad advokat, David Feinburg, skickade vidare till Nododile ett brev där han anklagade honom för att inte betala Mayweather för detsamma. I brevet sa Feinburg: “Du har brutit mot avtalet i ett antal avseenden. Framför allt genom att inte betala vår klient den överenskomna avgiften för hans närvaro vid evenemanget. Som förfaller, pga. Och betalas till vår kund för över en månad sedan.”

Dessutom tillade han vidare, “Utöver detta har du, utan vår kunds tillstånd, använt vår kunds namn, bild och likhet för att marknadsföra evenemanget. “

Mayweather uppgav också att varken han eller kung Misuzulu rådfrågades innan deras bilder användes för marknadsföring.

Mayweather har ännu inte betalat Logan Paul

“TBE” slogs mot YouTuber som blev brottningssensation, Logan Paul, på Hard Rock Stadium i Miami Gardens den 6 juni 2021 för en utställningsmatch. Dessutom var kampen som angavs som “Skryträtt” en händelse utan poäng.

Paul fortsatte senare med att anklaga Mayweather för att inte betala honom för händelsen. Och fortsatte med att säga att han var förkrossad och besviken över händelseförloppet.

Hade Mayweather rätt att backa ur evenemanget? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär