Friday, December 1, 2023
HemWweAnledning till varför John Cenas kronjuvelmatch verkligen kan vara hans sista brottningsmatch?

Anledning till varför John Cenas kronjuvelmatch verkligen kan vara hans sista brottningsmatch?

WWE-fans bevittnade en bra mängd skärmtid för John Cena år 2023. Jämfört med andra år efter hans byte till Hollywood på heltid var detta år relativt generöst i Cenas framträdanden. Men nya insiderrapporter från branschen tyder på att det finns mer i historien än vi vet. Speciellt de fans som fruktar Cenas pensionering i WWE kanske vill ta en titt på denna nya information.

Kommer John Cena tillbaka?

Cenation Leaders sista match var på Crown Jewel ’23 när han förlorade mot Solo poäng. Nu när han verkar ur bilden, industriinsider Dave Meltzer äntligen talade om ämnet.

Under Wrestling Observer Radio, det avslöjades att även om WWE-legenden inte brottades “tokigt” i år, så har han fortfarande skäl att äntligen sluta med kampsporterna. “Han ska opereras på båda armbågarna, så du vet, det är du vet, han gjorde inte mycket. Han brottades verkligen inte mycket, men han slutade ändå med två operationer, så det säger att han kanske inte kommer att göra det”, avslöjade programledarna på radion.

Hans pensionering har retats ända sedan han förlorade sin kronjuvelmatch. Nu bekräftar rapporterna om hans armbågsoperation att han kanske inte kommer tillbaka 2024 för mycket in-ring action.

RELATED ARTICLES

Mest populär