Tuesday, February 27, 2024
HemAngel ReeseAngel Reese dreglar obsessivt över pojkvännen Cam'Ron Fletcher på sociala medier

Angel Reese dreglar obsessivt över pojkvännen Cam’Ron Fletcher på sociala medier

Bayou Barbie vinner människor över internet än en gång. En tio dagar lång paus mellan Tigers matcher gjorde det möjligt för den 21-åriga fenomenet och hennes pojkvän, Cam’Ron Fletcher, att planera en semester till New York City. Angel Reese anslöt sig till de miljontals människor som myllrar på Manhattan runt helgerna.

Amerikas favoritvideo idag

Under sin semester i New York City passade Angel Reese och Cam’Ron Fletcher på att utforska stadens livliga gator och ikoniska landmärken. De dokumenterade sina äventyr på Instagram och fängslade sina följare med fantastiska bilder och hjärtliga bildtexter.

Angel Reeses drömsemester med sin pojkvän

Angel och Cam’Rons Instagram-flöde var fyllt med ögonblicksbilder av deras tillgivna ögonblick, som visar upp deras obestridliga kemi. Det var en drömsemester för dem efter att ha haft det tufft tillsammans i deras basketliv. Oavsett om det gällde att dela en söt kyss under de glittrande ljusen från julgranen i Rockefeller Center eller att mysa tillsammans framför en pittoresk bakgrund i New York City, strålade deras kärlek till varandra genom varje foto.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av cfletch (@camron)

Som LSU Tigers stjärnspelare fortsätter Angel Reese att göra vågor både på och utanför planen. Hennes förhållande med Cam’ron Fletcher lägger till ytterligare ett lager till hennes redan fängslande persona, och deras delade ögonblick på sociala medier gör dem bara ännu mer kära för sina fans.

Resse översvämmade kommentarsavsnitten i sin pojkväns inlägg nyligen när hon delade bilden i sina Instagram-berättelser och nämnde honom som “FLY GUY.” Detta glada ögonblick kom efter en tuff säsong.

Den blonda ängeln Reese delar foton i fantastiskt rött med sitt speciella juldatum

Den tuffa säsongen för NCAA power couple

Från en säsongsavslutande ACL-rivning till en mystisk frånvaro som ledde till detonerande led, NCAA-makarparet upplevde en svår patch under säsongen 2023–24. Fletcher kommer att vara borta resten av säsongen på grund av en knäskada. Han har ådragit sig en säsongsavslutande knäskada för andra året i rad. Florida State har ännu inte gjort ett officiellt uttalande om nyheten om ACL-revan från förra året.

Berättelsen om Angel Reese hade NCAA-världen i full virvling då hennes frånvaro från Cayman Classics förskräckte hennes fandom. Hennes två veckor långa frånvaro har resulterat i stora personliga trauman då Reese hade riktigt svårt att studsa tillbaka.

RELATED ARTICLES

Mest populär