Wednesday, February 28, 2024
HemWweAngående situation utvecklas när ex-WWE-stjärnan blöder framför sin mamma under titelmatchen mot...

Angående situation utvecklas när ex-WWE-stjärnan blöder framför sin mamma under titelmatchen mot Eddie Kingston på AEW Collision

Blod har alltid varit synonymt med brottning. Blod har spillts för att visa upp intensiteten i en match och höja en vördad rivalitet. AEW har fått ett rykte om att ta fejder till nästa nivå med blod som spills ut oftare än inte. Det är lika läskigt som det låter. Ikväll inträffade det i AEW Collision med den 36-årige Trent Beretta som slog huvuden med Eddie Kingston i en massiv AEW Continental Classic Crown Championship Match.

Amerikas favoritvideo idag

För att öka känsligheten i vinkeln såg AEW-kameran Berettas mamma närvarade. Och hon var uppenbarligen i ångest när hon såg sin son lida.

Efter en veckas frånvaro valsade Collision tillbaka till TV för första gången efter en fullspäckad Worlds End förra helgen. Eddie Kingston satte sin Continental Crown-titel på spel för första gången och låste horn med Trent Beretta. Beretta kom starkt till slagfältet och fick sin titel efter en fantastisk seger i en fyrvägsmatch på onsdagens Dynamite. Som sagt, matchen gick inte till hans fördel.

Efter att ha åkt fram och tillbaka under en tid gick ex-WWE-stjärnan i Kingstons fälla och fick en blödande näsa. Vi såg hans mamma vaka över honom med ett bekymrat ansikte från sin plats i publiken.

Matchen tog till slut slut, med Kingston som skrattade sista trots en modig comeback av 36-åringen.

RELATED ARTICLES

Mest populär