Monday, December 4, 2023
HemBoxingAndrew Tate kan överträffa de blivande miljardärerna Shaquille O'Neal och Conor McGregor...

Andrew Tate kan överträffa de blivande miljardärerna Shaquille O’Neal och Conor McGregor tillsammans och har fortfarande över 100 miljoner dollar kvar att sprida

Den tidigare kickboxaren som blev kontroversiell social mediasensation Andrew Tate har tagit över internet under de senaste månaderna. Trots att många trodde att hans berömmelse skulle dö ut efter hans förbud från sociala medieplattformar. Han har lyckats trotsa förväntningarna som växer för varje dag, till och med blivit avstängd från Twitter.

Men i motsats till vad många tror, ​​tillskrivs inte Tates rikedomar hans framgångar i sociala medier. Dessutom kan fallet vara raka motsatsen, eftersom man skulle kunna hävda att “Top G:s” rikedom är anledningen till att han har sett så mycket framgång. Det rapporteras att Tate har ett uppskattat nettovärde på cirka 355 miljoner dollar. Men han motbevisade nyligen detta påstående när han gick till Twitter och avslöjade sitt faktiska nettovärde.

I en nu raderad tweet hävdade Tate att hans nettoförmögenhet var dubbelt så stor som som visades. Dessutom bad han att någon skulle ändra det och göra det dubbla för att återspegla hans faktiska värde. “Till min födelsedag kan någon fixa det här. Jag är trött på att världen tror att jag är en pank. Dubbla det. ” Han skrev.

Om Tates påståenden håller någon grund, kan han vara en av de om inte den rikaste influencern i världen. Hans astronomiska nettovärde skulle uppgå till 710 miljoner dollar. Det betyder att han skulle ha runt 110 miljoner dollar kvar att spendera även om han spenderade hela den sammanlagda nettoförmögenheten av den tidigare UFC lättviktsmästaren Conor McGregor och Shaquille O’Neal. McGregor har ett nettovärde på 200 miljoner dollar, medan O’Neal har ett rapporterat värde på 400 miljoner dollar.

DYK DYPARE

Både McGregor och O’Neal är duktiga idrottare och duktiga affärsmän. Det ser dock ut som att ‘Top G’ har övertaget när det gäller att bygga ett affärsimperium.

Andrew Tate tjänar 11 miljoner dollar på bara en månad från Hustlers universitet 2.0

Enligt BuzzFeed News har Tates Hustler’s University 2.0 sett en massiv ökning av antalet prenumeranter. Under oktober månad säger sig företaget ha sett över 221 000 användare på Discord-servern. Förutsatt att varje användare betalade den månatliga avgiften på $49,99, uppgår den totala summan till över $11 miljoner i oktober månad.

Även om det är oklart hur många användare som för närvarande är aktiva på plattformen visar sajten 168 334 inskrivna studenter, vilket fortfarande inbringar minst 8 miljoner dollar i månaden. Dessutom, med Tates prenumerationer på krigsrum som närmar sig 5000 $ i månaden, kan denna plattform vara nyckeln till all hans berömmelse och förmögenhet.

Vad tycker du om Tates djärva påståenden om hans nettoförmögenhet? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär