Saturday, December 2, 2023
HemNBAAndre Iguodalas djärva Charles Barkley-jämförelse Stängs omedelbart av av Gilbert Arenas

Andre Iguodalas djärva Charles Barkley-jämförelse Stängs omedelbart av av Gilbert Arenas

NBA frodas på sina mediadrivna berättelser och heta tag. Medan de tenderar att gränsa till det extrema, håller de säsongen intressant. Oavsett om det är kontroversiellt eller överreaktion, är eran av heta tag ständigt underhållande. Men även för ett sådant jobb finns det de som är experter på det. Och under de senaste två decennierna har Charles Barkley stått överst på den listan. Men hans tid som mediemedlem kan sluta när pensioneringen skymtar i bakgrunden. Kan basketvärlden hitta en lämplig ersättare?

Det visar sig att vi kanske redan har en.

En Charles Barkley-ersättare? Gilbert Arenas säger nej

Under sin tid på TNT-montern har Charles blivit symbolen för den heta artisten. Under den tiden har han otvivelaktigt blivit den mest framstående personlighet som NBA har i sina medialed. Även om han ofta är felaktig, är han ständigt underhållande och rolig.

För att hitta en ersättare för Chuckster var någon liknande besynnerlig av yttersta vikt. Och det verkar som att folket på Point Forward-podden har gjort just det. Både Andre Iguodala och Evan Turner tror att Gilbert Arenas kan vara den avgörande mannen för jobbet.

“Du skulle vara som den riktiga ersättaren för Charles Barkley. Som, det är bara en väldigt unik position.” Men Agent Zero håller ondskefullt inte med. “Så, problemet är…När du pratar om ungdomen, pratar du om att försöka ta dig till nästa nivå.

Genom att ta en direkt bild, känner Arenas att besättningen inte ger någon riktig analys till tittaren. “När du luta dig tillbaka och faktiskt tittar på dem (Charles Barkley och co.), vilken faktisk, användbar information ger de dig egentligen?”

Med några av hans besynnerliga synsätt är det lätt att föreställa sig varför Gilbert kunde fylla Barkleys skor, oavsett hur mycket han inte håller med.

Det här är en utvecklingshistoria.

RELATED ARTICLES

Mest populär