Sunday, December 10, 2023
HemTennisAndre Agassi visar eldig sida när han hånar "Control Freak" John McEnroe...

Andre Agassi visar eldig sida när han hånar “Control Freak” John McEnroe med en utmaning – “Den här killen undviker mig…”

Med Pickleball Slam två närmar sig, är Andre Agassi och John McEnroe redo att ha en face-off igen på banan. Medan deras rivalitet gav gnistan till årets Slam, är de återigen redo att gå emot varandra med sina partners. Det är dock bara en sak som den 53-årige amerikanske tennislegenden vill ha av sin ärkerival.

Agassi ställde nyligen en viktig fråga till McEnroe samtidigt som han hånade honom på gammaldags sätt. Samtidigt som den 64-åriga tennislegenden är ett “kontrollfreak”, har den 8-faldiga Grand Slam-mästaren gjort en öppen utmaning inför Pickleball Slam två.

Andre Agassi gör en öppen utmaning till John McEnroe

Nyligen dök Agassi upp på Pat McAfee Show, där han spred en massa hemligheter om sitt kommande pickleball-deltagande. Han pratade om sin mixed dubbelpartner, Steffi Graf, och hur hon är redo att komma in på banan. Tillsammans med det gjorde han också en öppen utmaning till McEnroe och bad honom om en singelmatch som endast skulle spelas mellan de två.

Han sa, “Du måste få John tillbaka på din show och fråga honom varför han inte tar mig i singel igen. Den här killen undviker mig som om det ej vore någon morgondag. Jag menar att vissa människor styrs av rädsla i sina liv.”

Efter det, samtidigt som han slog till den sjufaldige Grand Slam-mästaren för att han var rädsla för att förlora, nämnde han också hur han motiveras av kärlek. Även om det inte var nog, fortsatte han med att ytterligare eskalera deras argument genom att stämpla honom som kontrollfreak.

Agassi sa, “Du litar på att du litar på dig själv, du kommer ut och är rädd att du vet att du blir rädd att du vill kontrollera allt. Och du vet att John har lite av det i sitt spel kontrollfreak.”

Ändå är han inte den enda som gör sin motståndare redo för en tuff pickleball-krock. Den 64-åriga amerikanska tennisstjärnan hånade själv tennispower-paret för några dagar sedan medan han gjorde sig redo att släppa åska på varandra vid det mest efterlängtade pickleball-evenemanget.

John McEnroe hånar sin motståndare, Andre Agassi

Den sjufaldige Grand Slam-mästaren avslöjade sin klara fördel i pickleball Slam för några dagar sedan genom att ta in Maria Sharapova som sin partner. Han gjorde också narr av sin motståndare i samma ögonblick och hänvisade till sin mixed dubbelpartner som ett hemligt vapen för nästa sammandrabbning. McEnroe nämnde, “Andre, när vi gör oss redo för pickleball Slam 2, vet jag att du har ett nytt hemligt vapen. Jag vet att hon är fantastisk, Steffi Graf, din fru.”

Medan Agassi och McEnroe båda är förberedda för en tuff kamp, ​​är de också beredda att ge allt med sina nya mixed dubbelpartners. Det ska bli spännande att se vem som vinner Pickleball Slam 2-mästerskapet.

“Gamla” mästare Steffi Graf Andre Agassi visar barnliknande spänning när de tar tillbaka förlorade egenskaper från tennis – “Det är bara lite udda”

Kommer den regerande mästaren Agassi att ta tillbaka titeln, eller kommer McEnroe att vinna sin första Pickleball-titel? Vad tycker du, låt oss veta i kommentarsfältet nedan?

RELATED ARTICLES

Mest populär