Monday, February 26, 2024
HemTennisAndre Agassi avslöjar sitt svar på Andy Roddicks vilda anklagelser - 'Hur...

Andre Agassi avslöjar sitt svar på Andy Roddicks vilda anklagelser – ‘Hur kan jag vara otrogen mot dig med min fru?’

Den tidigare tennislegenden Andre Agassi avslöjade ett överraskande svar på Andy Roddicks senaste anklagelser om honom. Roddick anklagade Agassi för att vara otrogen mot honom eftersom han inte kommer att samarbeta med den amerikanska tennislegenden vid den kommande Pickleball Slam 2. Nu vet fansen att Andre Agassi spelade med Andy Roddick i Pickleball Slams första upplaga och gungade banan. Inte att förglömma, Agassi och Roddick besegrade John McEnroe och Micheal Chang på matchen.

Amerikas favoritvideo idag

Andre Agassis svar på Andy Roddick verkade ganska underhållande för fansen. Detta beror också på att det avslöjade ett bra band mellan dessa ikoniska tennisduos. Agassi kommer dock att spela med tennisens före detta superstjärna och hans fru, Steffi Graff, vid den kommande upplagan av Pickleball. Låt oss fördjupa oss i svaret från Agassi till Andy Roddick.

Andre Agassi släpper ett fantastiskt svar på Andy Roddicks anklagelser

Pickleball Slams officiella Instagram-sida delade ett klipp där Agassi sågs sitta med Steffi Graff utanför banan. Klädd i helsvart sågs den före detta stjärnan prata om den andra upplagan av Pickleball Slam. Huvudfokus för samtalet gällde de senaste anklagelserna som Andy Roddick, hans tidigare Pickleball-partner på planen, riktade mot honom.

Här gav Agassi sitt svar på Roddicks anklagelser om att vara otrogen mot honom. Han sa: “Andy har redan skickat ett meddelande till mig att han känner att jag är otrogen mot honom, som att ta med en annan partner till domstolen.” För att ytterligare belysa hur han kom till sin frus försvar sa Agassi: “Hur kan jag vara otrogen mot dig med min fru? Det är inte riktigt fusk.”

Det var inte där proffsen avslutade sin dom, han sa dessutom, “Han (Andy Roddick) var så fantastisk att spela med; han måste komma in i mixen igen. Han har hållit igång spelet också. Jag kommer att gå på honom för bestämda sätt för oss att komma tillbaka i en konkurrensutsatt miljö.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av The Pickleball Slam (@thepickleballslam)

Pickleball Slams officiella Instagram-sida delade klippet och släppte också en bildtext som löd: “Räknas det som att vara otrogen mot din partner… även om det är din fru?” Förutom fantastiska reklamaktioner, gav detta svar också fansen de nostalgiska ögonblicken på banan mellan dessa två före detta amerikanska tennislegender.

Dagar efter tillkännagivandet av Pickleball Slam 2, satte John McEnroe igång sin förberedelse genom att låsa horn med en NFL-veteran i ett kändisevenemang

Roddicks anklagelser uttryckte för fansen att trots rivalitet på banan i flera år delar Andre Agassi och Andy Roddick en fantastisk professionell vänskap. Faktum är att fansen, efter detta lustiga skämt mellan dem, gärna vill se dem spela tillsammans igen, om möjligt. Icke desto mindre kommer den kommande turneringen att hålla fansen på kanten av sina platser, med tanke på de stora namnen som deltar i den.

Några utdrag om den kommande Pickleball Slams andra upplaga

Pickleball Slams andra upplaga kommer att äga rum den 2 februari. Andre Agassi och Steffi Graff, det ikoniska tennisparet kommer att möta legendariska John McEnroe och världens tidigare nummer ett Maria Sharapova. I år kommer matchen att äga rum i Hollywood, Florida. Efter denna fantastiska line-up är fansen verkligen glada över att njuta av den kommande Pickleball Slam 2.

Dessutom kommer de tidigare tennisstjärnorna att tävla om en plånbok på 1 miljon dollar. Andre Agassis svar på Andy Roddicks anklagelser om Pickleball Slam 2 gjorde fansen redan nostalgiska. Nu väntar nog alla på att matchen ska hända, vilket utan tvekan kommer att fördubbla upplevelsen äntligen.

RELATED ARTICLES

Mest populär