Sunday, December 10, 2023
HemeSports"Andra människor kommer att döda mig" -Faze Clan Rain tar till Instagram...

“Andra människor kommer att döda mig” -Faze Clan Rain tar till Instagram och gör ett djärvt påstående om viss “konfidentiell information”

FaZe-klanmedlemmen Rain tog nyligen till sitt Instagram-konto och delade några kryptiska meddelanden. Han retade att han såg fram emot att dela lite känslig information som kunde avslöja vissa människor. Enligt honom kan han döda honom genom att dela dessa meddelanden, men han måste “berätta allt för alla”.

Nordan Shat aka FaZe Rain är medlem i en av världens mest inflytelserika spelorganisationer, FaZe. Han är medlem sedan 2012. Nordan är känd för sina kunskaper inom FPS-spel online som Call of Duty. Han har över fem miljoner prenumeranter på YouTube.

FaZe Clan Rain retas om att avslöja några konfidentiella uppgifter som kan kosta människor miljontals dollar

Den 30 november 2022 publicerade FaZe Clan Rain en rad meddelanden på sina Instagram-berättelser. Enligt dem vill han dela med sig av känslig information som kan “exponera” några stora människor och kosta dem miljontals dollar. Han uppgav också att avslöjande av denna information också potentiellt kan bli ett hot mot hans liv.

DYK DYPARE

“Har en känsla av att jag inte kommer att vara vid liv mycket längre så jag måste berätta allt för alla innan det är för sent.” sa en av berättelserna. “Så jag säger att jag måste få ut den här historien ASAP och lämna noll detaljer och ärligt talat bara avslöja alla inblandade för vem de är.”

I de andra delarna av berättelsen förklarar han att dessa informationsbitar “potentiellt kan dra upp hundratals miljoner dollar.” Rain erkände, “Jag vet mina avsikter och jag kämpar för något större än mig själv.”

Rain delade också en minutlång video där han talade till samhället och bekräftade att det han säger faktiskt är sant och att han inte är påverkad av några droger. I videon, Nordan säger, “Okej, jag känner ett behov av att göra den här lilla nykter texten, så att ni inte tror att jag är på droger. Jag klandrar dig inte. Förra gången jag skrev på min berättelse 2020, var jag säker på en massa droger. Så jag skyller inte på er alla om ni trodde det. Men jag är bara här för att låta er alla veta; jämför mina ögon, jämför hur jag pratar. Om du jämför det med de här videorna, tillbaka 2020… åh bror, det var galet! När jag ser liknande, klipp, “Åh bror, han är på så mycket droger. Det är inte ens roligt. Så jag säger bara det här, du vet. Lägger upp den här berättelsen så att ni vet att jag inte är på s**t.”

Hur reagerade fansen på detta retas från Nordan?

Fansen var mestadels väldigt skeptiska till hela dramat. De spekulerade i att detta kan vara ett jippo av innehållsskaparen för att behålla sin relevans eller några andra interna avsikter. Några medlemmar av communityn frågade också varför han inte delar informationen istället för att reta om den.

Bestämmer sig sedan för att reta det istället för att bara släppa, verkar legitimt

— FrameChasers (@ChasersFrame) 29 november 2022

det här är som en typ av inlägg i åttonde klass. droger är dåliga

— låg (@saiIers) 29 november 2022

det här är drogprat. sorgliga grejer man 😔

— Evan (@OhChev) 29 november 2022

Detta kommer att krossa våra åsikter om detta. Men det måste sägas….

— omar (@BunkerHillBust) 30 november 2022

FaZe har blivit organisationen som representerar skapare som är rasister, bedragare, fuskare och bara övergripande skitbitar. De har inte fått en enda positiv sak från dem på flera år.

— Woody (@Woody55__) 29 november 2022

Säg det bara eller håll käften.

— PM (@OhItsPM) 29 november 2022

RELATED ARTICLES

Mest populär