Saturday, January 28, 2023
HemNFL"And Then You Know Tore My...": Tom Brady vrider tillbaka klockan till...

“And Then You Know Tore My…”: Tom Brady vrider tillbaka klockan till en mödosam incident som höll honom under radarn i åtta långa år

Tom Brady kan ha tillbringat 23 säsonger med NFL men har inte haft turen att spela på en plats som är väldigt speciell för honom. Trots sin långa löpning i ligan har TB12 knappt spelat i sin hemstad. San Mateo-infödingen växte upp med att älska San Francisco 49ers. Inför Tampa Bay Buccaneers match mot 49ers fick Brady frågan om hur det känns att spela inför vänner och familj på den plats han växte upp.

Brady anmärkte på det unika med situationen. Han konstaterade att trots att han hade en lång karriär; han har bara kunnat spela i Bay Area en gång under 2016. Den sjufaldige Super Bowl-mästaren sa att han alltid ansåg sig vara ett Kalifornien-barn.

TB12 mindes med glädje hur han blev kär i fotboll och 49ers och växte upp med att älska laget. Men han nämnde också att han började ogilla 49ers när de hoppade över honom under 2000 NFL-draften.

Tom Brady missade en möjlighet 2008

QB hade ytterligare ett tillfälle att spela i San Francis 2008, men en olycklig händelseutveckling såg det inte ske. TB12 slet sitt ACL kort innan deras planerade match.

DYK DYPARE

Medan han kommenterade denna incident, berättade Brady händelseförloppet som ledde fram till ögonblicket. “Fick aldrig en chans att gå ut dit, skulle åka dit om 0’8 och vi hade allt klart, vi pratade hela lågsäsongen, första gången jag gick ut där och då vet du att jag rev in min ACL vecka ett, sa han.

Brady påpekade att han var tvungen att vänta åtta år på en ny chans att spela hemma. Men när det hände år senare sa TB12 att det var riktigt roligt. Till råga på det behövde hans föräldrar inte resa för att se honom i aktion. Nu kommer Brady att vara glad över att vara hemma igen.

Hur väl kan Bucs rättvisa mot 49ers?

Bucs hoppas kunna vinna mot 49ers. I en faceoff mellan två divisionsledare har 49ers bättre resultat. För närvarande, vid 8-4, har de haft en någorlunda bättre säsong än sina motståndare. Bucs, å andra sidan, har varit inkonsekventa hela säsongen. En dåligt presterande division har erbjudit dem chansen att vara i toppen trots deras 6-6 rekord.

Tom Brady och Bucs kan hitta sig själva i eftersäsongen på grund av bristen på kompetens från NFC South. Men det kan inte tas för givet. Så småningom måste de inse det. TB12:s inkonsekvens har varit oroande för NFL World. Fans kommer att vara glada över att förhoppningsvis se honom i toppform mot San Francisco 49ers.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär