Wednesday, December 6, 2023
HemWrestling"An Unlikely Pair" av Ric Flair & Mike Tyson på "The Table...

“An Unlikely Pair” av Ric Flair & Mike Tyson på “The Table of GOATs” lämnar fansen förundrade

Wrestlinglegenden Ric Flair njuter för närvarande av sitt liv och ses festa ofta av alla. Hans nya partypartner på sistone är dock boxningslegenden Mike Tyson, som blivit god vän med Flair. Nyligen träffades “The Nature Boy” och “Iron Mike” igen för att ha en rolig kväll. Men den här gången var legenderna inte ensamma eftersom de hade sina nära tillsammans med sig.

Ric Flair delade en bild för några timmar sedan på honom, hans fru Wendy Barlow, Mike Tyson och hans fru Lakiha Spicer. Han skrev: “Vi är familj ❤️ WOOOOOO!”

Det verkar som om Naitch och Barlow hade en fantastisk tid med The Baddest Man on the Planet och hans fru Spicer. Dessutom har Mike och Flair blivit familj av att vara vänner och ofta umgås, vilket vi ser på deras sociala medier.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ric Flair® Nature Boy® (@ricflairnatureboy)

Men fansen blev förvånade över att se legenderna tillsammans med sina partners ha det bra. De delade några reaktioner på bilden Flair delade på sina sociala medier.

“Du kunde inte hitta en bättre duo än Tyson och Flair. Jag skulle älska att se deras brottningskampanjer från en alternativ tidslinje”

“Det är ett bord med getter”

”Två ikoner lever sitt bästa liv. 🔥”

“Kanske kommer det ett podcastavsnitt inom en snar framtid med dessa två absoluta legender”

“Bästa bilden jag någonsin sett i mitt liv! Mina 2 pojkar och där tjejer 💯😵‍💫”

“BRODER FRÅN EN ANNAN MAMMA!!!! WOOOOOOOOOOOO!!!!!!”

“Ric Flair u and the ladies and Mike Tyson ser fantastiska ut woooo”

“Vilket osannolikt par. Flair och Tyson. Har aldrig sett detta komma. Det är toppen. 👏👏👏”

Wow två GETER i samma byggnad? Det är bara fantastiskt.

— P 1983 (@P19839) 30 november 2022

DYK DYPARE

Throwback till när Mike Tyson och Ric Flair bröt internet

För ett par månader sedan sågs Ric Flair och Mike Tyson festa tillsammans. Överraskande nog var de på en cannabiskonferens i Chicago och rökte även lite Ric Flair Drip. The Nature Boy delade videon på sin Instagram tillsammans med Iron Mike, tände trubbar på kameran, rökte och fnissade tillsammans ute på gatorna.

och skrev, “Smokin’ That Ric Flair Drip All Night Long With @miketyson! WOOOOOO! @itstyson20 @ricflairdrip @adambwilks @chad_bronstein @aloumis”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Ric Flair® Nature Boy® (@ricflairnatureboy)

Tidigare i år blev Flair och Iron Mike affärspartners i boxningslegendens “Tyson 2.0”-verksamhet. Tyson köpte The Ric Flair Drip för att göra varumärket större, enligt Benzinga. Sportlegenderna pratade om fördelarna med cannabis när de gick mot scenen.

Dessutom delade Flair också anledningen till att gå in i denna verksamhet. Han sa: “Jag kom in i branschen av tur. Jag har känt Mike [Tyson] sedan 1980-talet. Chad kontaktade mig om det. Mitt gamla tankesätt sa till mig att jag inte ville vara knuten till cannabis, men jag insåg inte att cannabisvärlden tog över.”

Vad är dina tankar om detta nya partnerskap mellan Flair och Tyson? Dela din åsikt nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär