Monday, December 4, 2023
HemSoccer"An Absolute Slaughter From Luis Enrique" – Trots att ha skjutit Hattrick,...

“An Absolute Slaughter From Luis Enrique” – Trots att ha skjutit Hattrick, Kylian Mbappes brister exponerade av Pundit

Ramljuset lyckas hitta vägen till Kylian Mbappe. Den senaste tiden har fransmannen fått mycket oväntad kritik för sina prestationer på planen. Tidigare, trots att han gjorde ett hattrick, blev PSG-superstjärnan smälld av sin egen manager, Luis Enrique. Nu igen, 2018 års FIFA World Cup-vinnare står inför granskning av en fotbollsexpert som har kastat ljus över hans sårbarheter.

Redan är fransmannens inhemska klubbsituation med PSG ganska intrasslad. Nu möter han inte bara mycket motreaktioner, utan han har till och med tappat tron ​​på sina egna lagkamrater.

Fotbollsexpert anser att Mbappes nuvarande situation med PSG är “inte tillfällig”

Tidigare, i PSG:s Ligue 1-match mot Reims, lyckades fransmannen göra ett hattrick när hans lag vann med 0-3. Efter matchen kommenterade tränaren Luis Enrique inte spelarens hattrick och var inte nöjd med hans prestation. Spanjoren uppmanade honom till och med att leverera mer på planen och förbättra sig ytterligare.

Intressant nog fick hans kritik stöd från ESPN:s Gabriele Marcotti. Han kommenterade: “Det är roligt. Jag vet inte vad dessa siffror betyder och vem som producerade detta men det är bara roligt eftersom Mbappe såklart gjorde ett hattrick i helgen under segern över Reims. Men han fick en absolut slakt av Luis Enrique enligt Luis Enriques standarder.”

Marcotti erkände också hur Enrique var kritisk mot Kylian Mbappe och hade provocerat den franske landslagsmannen att bidra mer. Han avslutade, “Jag tror att det här går tillbaka till det gamla med Mbappe utanför bollen. Trycker han? Gör han det här jobbet? Jag tror att det inte heller är en slump att han är en fri agent i slutet av säsongen, eller hur?”

Uppenbarligen avslöjades Mbappes brister ganska öppet av den berömda fotbollsexperten när han stödde Enriques kritik. Hur som helst så är det ett ganska intressant påstående. Tyvärr slutar inte perioden av motreaktioner här för Mbappe, eftersom han verkar ha förlorat sitt eget omklädningsrum. Hur och när hände det?

Kylian Mbappe har tappat omklädningsrummet

En rapport hävdade nyligen att de flesta av PSG-spelarna har vänt sig mot Kylian Mbappe. Flera nyckelpersoner på Parc des Princes tror enligt uppgift att hans fokus främst ligger på personlig vinning snarare än lagets kollektiva framgång. Efter deras nederlag mot AC Milan i Champions League skedde intern reflektion angående fransmannens roll, positionering och beslutsfattande.

Ironiskt nog brottas PSG med utmaningen att behålla den produktiva anfallaren i huvudstaden, eftersom han ser ut att gå med i Real Madrid. Samtidigt verkar världscupvinnaren ha tappat stödet i lagets omklädningsrum. Utan tvekan innebär detta avslöjande skadliga konsekvenser för både PSG och Kylian Mbappe. Några tankar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär