Thursday, November 30, 2023
HemGolf"An Absolute Legend": Golf World Reacts to Viral Cameron Smith Video

“An Absolute Legend”: Golf World Reacts to Viral Cameron Smith Video

Den nuvarande nummer tre golfaren i världen, Cameron Smith, strålade i sitt hemland Brisbane. Han tog pokalen i sitt tredje Fortinet Australian PGA Championship i söndags. Han ägde Brisbanes Royal Queensland Golf Club, med ett slutresultat på 3 under 68 och en totalpoäng på 14 under. Den 29-årige australiensiska golfaren vann med ett övertag på tre slag. Och lyckan var synlig i den senaste trendvideon.

Aussie-stjärnan kämpade med vädret då blixten försenade matchen på söndagen i cirka två timmar efter att de stannade två gånger innan den. Smith hade dock en fördel med tre skott medan han gick vidare till den fjärde ronden. Men australienaren trodde inte att han skulle vinna. I början av veckan, när han startade, trodde golfaren att han inte hade det i sig men bevisade motsatsen, och videon blev viral.

Godkänner fansen firandet av Cameron Smith?

Cameron Smith, Australiens stjärna, har bevisat sitt värde igen genom att vinna Australian PGA Championship. Firandet följde på vinsten på söndagen på Breakfast Creek Hotel. Hans andra golfare, som firade genom att titta på vinnande höjdpunkter i Aussie, anslöt sig till honom.

DYK DYPARE

Neil Breen, värd för Brisbane Live, delade en video på Twitter där Smith firar med andra golfare. Han skrev: “Detta är det mest australiska jag någonsin sett. Breakfast Creek Hotel i söndags kväll, några km från Royal Qld Golf Club.” I videon kan du se Smith i luften, höja glaset till seger.

Det här är det mest australiska jag någonsin sett. Breakfast Creek Hotel i söndags kväll, några km från Royal Qld Golf Club pic.twitter.com/hIb5d07A78

— Neil Breen (@breenie9) 30 november 2022

Efter att videon blev viral kunde fansen inte motstå att bli en del av firandet. De gratulerade den australiensiske golfaren med sina underbara kommentarer och kallade honom “En absolut legend.” Vissa människor tyckte att videon var så värdefull att de kallade den “GULD”. Låt oss titta på hur golfvärlden kände om vinsten.

guld!! cam smith är en absolut legend

— sydney kiwi (@Sydneyreu1) 30 november 2022

Det där är GULD ⛳️ 🍻

— Mathew Thompson (@MathewJThompson) 30 november 2022

…så enkelt ren glädje och nöje….Australien brukade vara så hela tiden….

— Peter Sutton (@pws5678) 30 november 2022

Dessa dagar existerar nästan inte nu för tiden i Australien.

— whatarettiwt (@whatarettiwt) 30 november 2022

Och bara de som har varit på BCH kommer att veta hur en “öl från träet” smakar. Fantastiskt ställe, hur många pro-golfare skulle faktiskt gå till en lokal som denna. Cam Smith är en man av sitt folk. Nästa gång du besöker Brisbane, stanna för en snabb på väg till flygplatsen.

— Walter (@Milkybarkidofoz) 1 december 2022

@TronCarterNLU @NoLayingUp det är därför vi älskar honom oavsett, vi hoppas alla att han gör detsamma i Melbourne och om han gör det kommer jag att leda ledningen i den främre baren!

— James Wood (@JamesWo04973344) 30 november 2022

😂👏🏽👏🏽 lysande! Hoppas du mår bra kompis

— Steve Weidner (@therealsteview) 30 november 2022

@RickShielsPGA Cameron Smith firar i äkta aussiestil på den pub som ligger närmast banan.

— Crimpology (@Crimpology) 1 december 2022

Gör det stort med Happy Gilmores caddie inte mindre. 💯

— Dru Brown (@drubrown) 30 november 2022

Var 2022 ett bra år för Smith?

Med sitt års rekord är det säkert att säga att Smith hade ett monsterår. Hans kampanj 2022 började med en seger över Jon Rahm i januaris Sentry Tournament of Champions. Två månader senare såg fansen honom vinna det största priset på PGA Tour, Players Championship.

På Open jagade Smith Rory McIlroy dramatiskt. Sedan flyttade han till LIV Golf i augusti, där han segrade i sin andra saudiska start. Slutligen registrerade han sin tredje karriärseger förra veckan på DP World Tour genom att vinna Fortinet Australian PGA Championship.

Vad är dina tankar om videon? Hur tror du att 2023 kommer att bli för den australiensiska golfaren? Låt oss veta i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

Mest populär