Wednesday, February 28, 2024
HemOlympicsAmerikas största ridcenter är redo att sprida semesterjubel, ta en titt på...

Amerikas största ridcenter är redo att sprida semesterjubel, ta en titt på detaljerna

Staden Ocala i Florida blir en glädjefylld oas i december när det största ridcentret är värd för ett spektakulärt firande för att välkomna semesterperioden. Detta ryttare överflöd av talang och extravaganza avslöjar ett månadslångt Winter Wonderland-spektakel som omfattar typiska semesterfirande, helt sprängfyllda av ljus, tomte och hästar som lockar “Oh My!”

Amerikas favoritvideo idag

Under sitt tredje år har den månadslånga Winter Wonderland Phantasmagoria omslutit staden med sin magiska atmosfär. Den vackra uppvisningen av ljus och glädje kommer säkerligen att locka gäster och besökare till en sofistikerad lokal. Här är några pikanta detaljer så att du inte missar de bästa dagarna!

Ridsportsamhälle inbäddat i Winter Wonderland

Många människor är omedvetna om att World Equestrian Center på ett skickligt sätt har införlivat helgdagarnas magi i sin Grand Plaza och skapat ett Winter Wonderland i Florida som har uppmärksammats via Marion Citizen-artikeln online. Med över en miljon glittrande julbelysning, lyser WEC av säsongens anda när klockan tickar ner.

Dessutom skapade WEC:s duktiga konditorer en pepparkaksvisning som tog otroliga 450 timmar att tillaga. Detta konfektyrmästerverk är en återspegling av ett hopp som visades i “Winter Spectacular Show Series” året innan. Totalt 1 400 pepparkakor användes, var och en sakkunnigt skuren, vilket gav en fantastisk blomstring/final touch till denna storslagna visning.

En magnifik 60-fots julgran tornar upp sig över firandet tillsammans med de perfekta over-the-top-dekorationerna som ger en nyckfull touch och ger en syn som perfekt inkapslar semesterns anda. Intressant nog, varje kväll från 24 november till 23 december, pryder miljontals lampor torget, som slutar på julafton. Med några dagar kvar att bevittna magin, här är några körsbär på toppupplevelser som man kan förvänta sig.

Resistensbiten vid WEC

Under de sista dagarna av december kan gästerna förvänta sig nya och spännande butiker och aktiviteter som kommer att avtäckas medan festligheterna fortsätter. Ridcentret utlovar en upplevelse utan jämförelse, med allt från intressanta shower och roliga aktiviteter till läckra matalternativ. Perfekt för en romantisk vinterkväll eller en familjevänlig utflykt, platsen har 248 elegant inredda rum och sviter på Equestrian Hotel, av vilka många har vacker utsikt.

En är säker på att vara bortskämd med valmöjligheter och ett överflöd av favoriter mellan matkiosker, julballader som sjungs av minstreler, barer längs gångvägen, fascinerande uppträdanden, glada carolers, outforskade pittoreska bagerier och butiker med semesterteman. Missa inte chansen att insupa den festliga stämningen och skapa värdefulla minnen mitt bland storheten i Ocalas mest lockande semesterställe. Vad väntar du på? Blötlägg in julstämningen nu.

RELATED ARTICLES

Mest populär