Friday, December 1, 2023
HemTennisAmerikanska tennisstjärnan Ben Sheltons hemmaturnering får ett stort slag när ATP:s absurda...

Amerikanska tennisstjärnan Ben Sheltons hemmaturnering får ett stort slag när ATP:s absurda förnyelse krossar dess förhoppningar

Ben Shelton har varit en stjärna att se upp för i år. Vid bara 21 år skapar han redan stora vågor på tennisbanan med några fantastiska uppvisningar. Medan han nådde kvartsfinalen i Australian Open tidigare i år, tog sig Shelton till semifinalen i sin hemliga Grand Slam-turnering, US Open. Men efter sin vinst i Tokyo förra månaden har Shelton inte haft de bästa tiderna på banan. Och det senaste tillkännagivandet från ATP kommer att göra Shelton ytterligare ledsen.

21-åringen har haft ett par utgångar i första omgången i sina två senaste turneringar. Det har kommit som en enorm chock för hans fans, med tanke på att han var i toppform. Här är vad som hände med Ben Shelton som kommer att göra honom upprörd.

ATP:s beslut ett stort slag för Ben Shelton

Tidigare idag förnyade ATP den befintliga tennisstrukturen. Som ett resultat kommer några gamla och ikoniska turneringar att avgå nästa år, vilket innebär att från 2025 kommer dessa turneringar inte att spelas. Bland dessa är Sheltons hemmaturnering, ATP 250 Atlanta Open.

Så snart ATP meddelade detta beslut förklarade turneringens officiella Twitter-handtag situationen. Juli 2024 Atlanta Open kommer att vara den sista iterationen av turneringen. 2025 kommer ATP att dra tillbaka Atlanta Open och fem andra sanktioner på 250 nivåer. När vi pratade om detta sa dess turneringsledare, “Vi är tacksamma för de underbara minnen vi har skapat i Atlanta och arbetar för att återvända i viss kapacitet och föra tillbaka professionell tennis till denna fantastiska stad.”

Trots att han är hans hemmaturnering har Ben Shelton inte haft den bästa tiden i Atlanta Open. Dessutom mötte han sina fans vrede eftersom han presterade dåligt i turneringen i år.

Miljardären Roger Federer-stödda Ben Shelton avslöjar en förtjusande barndomssaga som gav upphov till hans mycket populära signaturrörelse vid US Open

Ben Shelton fick kritik för sin prestation

I årets upplaga av Atlanta Open led Ben Shelton ett chocknederlag i den inledande omgången av turneringen. Han gick ner mot den lägre rankade kinesiska motståndaren, Shang Juncheng, i raka set.

Som ett resultat gick några fans vilda på sociala medier och slog emot Sheltons dåliga prestation i hans hemmaturnering. Medan vissa fans kallade honom överskattad, ville andra att Shelton skulle analysera hans nederlag och komma tillbaka starkare.

När säsongen 2023 närmar sig sitt slut, kommer Ben Shelton att se till att göra en stark återkomst nästa år. Eftersom 2024 kommer att se Atlanta Open för en sista gång, ska det bli intressant att se hur Shelton presterar.

RELATED ARTICLES

Mest populär