Monday, December 4, 2023
HemNFLAmerikanska skådespelerskan och sångerskan Olivia Rodrigo lägger till glamour till USC vs....

Amerikanska skådespelerskan och sångerskan Olivia Rodrigo lägger till glamour till USC vs. UCLA Showdown som trojansk fan

Under söndagens uppgörelse mellan USC och UCLA i NCAA välkomnade stadion en speciell gäst i form av popsensationen Olivia Rodrigo. “Körkorts”-sångaren, som har tagit musikvärlden med storm, prydde LA Memorial Coliseum. Hon var där och stöttade sitt favoritlag i fotboll, USC Trojans.

Visste du att den Grammy-vinnande sångaren Rodrigo brukade vara student vid USC?

Olivia Rodrigo är inte bara en växande global popstjärna utan också en student vid USC, och hon återvände till sin alma mater för att heja på trojanerna. Närvaron av den topplistade artisten lade till en unik blandning av stjärnkraft och skolanda till den redan laddade atmosfären i spelet.

När trojanerna mötte UCLA berättade resultattavlan en historia om kamp för USC. Med ställningen 7-14 under det andra kvartalet, fann trojanerna att de släpade efter sina rivaler. Spelets intensitet var påtaglig, förhöjd av kändisdeltagandet av Olivia Rodrigo, som passionerat hejade på sitt collegeteam.

Colorado Buffaloes drabbades av ett bakslag när QB Shedeur Sanders hamnar på sidlinjen

Matchningen mellan USC och UCLA är inte bara ett kritiskt spel för lagen i samband med deras rivalitet utan också en anmärkningsvärd händelse för de närvarande fansen och åskådarna. När trojanerna kämpade på fältet skapade Rodrigos närvaro på läktaren ett buzz på sociala medier, med fans och följare som var angelägna om att få en glimt av sångarens reaktioner på det utspelade dramat på gridironen.

RELATED ARTICLES

Mest populär