Monday, February 26, 2024
HemTennisAmerikansk kongresskvinna gör Novak Djokovic berömmelse uppenbar innan hennes uppriktiga dom över...

Amerikansk kongresskvinna gör Novak Djokovic berömmelse uppenbar innan hennes uppriktiga dom över Jannik Sinner

Bland listan över de främsta utmanarna till det pågående Australian Open 2024 har Jannik Sinners namn dykt upp som en överraskning. Eftersom tennisstjärnan presenterade ett snabbt streck under föregående säsong, förutspår statistiken ett fantastiskt år framför honom. Medan alla i tennisgemenskapen för närvarande pratar om den unge italienarens form, har hans beröm sträckt sig långt utanför dess gränser.

Amerikas favoritvideo idag

Eftersom ESPN nyligen delade ut sin “Expertval”-lista för Australian Open, blev communityn ganska förvånad men ändå nöjd över att hitta Jannik Sinners namn. Förutom fansen och spelarna fick italienaren oväntat stöd från en känd medlem av den amerikanska kongressen.

Jannik Sinner får överraskande stöd från Djokovic-fan Claudia Tenney

Eftersom hela världen just nu bevittnar handlingen i Melbourne, uttryckte den amerikanska kongressledamoten Claudia Tenney sitt starka stöd för den stigande tennisstjärnan Jannik Sinner. Medan den berömda figuren uttryckte sitt fanskap för GET Novak Djokovic, höll hon sig inte tillbaka från att ta med Sinners namn som en överraskning.

I ett nyligen X-inlägg som fångade uppmärksamheten från både tennisvärlden och politiska följare, förklarade Tenney sitt stöd och sa: “Jag är ett stort @DjokerNole-fan, men @janniksin är en stigande superstjärna!” Hennes uttalande påminde inte bara fansen om hennes bibehållna beundran för serbern utan antydde också en ny fanbas som italienaren håller på att bygga upp.

Eftersom Sinner inledde turneringen bra med sin första seger mot sin motståndare från Nederländerna, satte X-posten fler förväntningar till 22-åringens förväntade löpning för sin första grand slam-titel. Men för många, kanske även Tenney, är DJoker OG

Claudia Tenneys långvariga stöd för Novak Djokovic

Förutom att uttrycka sin nyutvecklade beundran för den unga kraften Jannik Sinner, har Claudia Tenney varit förknippad med tennisvärlden under lång tid. Kongresskvinnan fortsätter att uttrycka sina tankar om Djokovic och hans fantastiska skicklighet med hjälp av hennes tweets.

Tidigare när Novak Djokovic fann sig fast i en kontrovers med Nadal twittrade hon, “@djokernole är inte bara den största tennisspelaren – NÅGONSIN – av så många anledningar, han är mitt val som den största idrottaren i modern tid. Ingen annan har haft den mentala tuffheten och nåden att övervinna de onödiga hinder och små politiska troper som slungats mot honom upprepade gånger.”

Detta uttalande avslöjade inte bara Tenneys kärlek till Djokovics talang utan antydde också hennes frekventa engagemang i frågor som är förknippade med tennisvärlden. När turneringen går vidare till sina kommande omgångar återstår det fortfarande att se om hennes handplockade namn håller upp till förväntningarna.

RELATED ARTICLES

Mest populär