Tuesday, February 27, 2024
HemNFLAmerica's Crush Olivia Dunne gör en härlig NFL-debut när Lions ryter till...

America’s Crush Olivia Dunne gör en härlig NFL-debut när Lions ryter till seger över Saints

Olivia Dunne, en gymnast, modeikon, entreprenör och stjärna i sociala medier, lyser för närvarande som senior för Louisiana State University Tigers. Känd som “America’s Crush”, hon lämnar intryck både på och utanför tävlingsgolvet, och ägnar sig åt att få sitt sista år på LSU att räknas.

Amerikas favoritvideo idag

Även mästare förtjänar ett uppehåll. Olivia Dunne tog nyligen ledigt för att njuta av en annan sport och närvarade vid New Orleans Saints’ match på Superdome mot Detroit Lions. När du bevittnade lejonens hårda seger med 33-28 var Dunne bland åskådarna som hejade på i en hårt omtvistad match.

NFL-spelet får känd supporter i Olivia Dunne

Olivia Dunne tog till Instagram för att dela ögonblick från sitt besök på Superdome. Hon postade en ögonblicksbild av sig själv och tre vänner som njöt av matchen från läktaren, tillsammans med en fängslande video som fångar stadions livliga atmosfär precis innan matchen började. Till den videon lade hon till orden “First NFL game everrr” och taggade samtidigt sin plats.

Olivia Dunne är den mest följda college-idrottaren i USA, med över 13 miljoner följare på olika plattformar, enligt Elle Magazine. NCAA avskaffar regeln om att idrottare inte kan använda sitt namn, sin image och sin liknelse för att tjäna pengar innan de blir proffs, vilket gynnade henne enormt. Trots att de satte upp en show lyckades inte hemmalaget glädja Dunne med en seger.

Hemmalaget förlorar trots tappra motstånd

New Orleans Saints slog tillbaka efter att ha legat under med 21-0 i slutet av den första kvarten. I varje kvart efter det överträffade de Detroit Lions men kom till korta till slut. Matchen slutade 33-28 till gästernas fördel. Jared Goff kastade två touchdown-passningar under den första kvarten och Riley Patterson lade till två field goals till det senare i matchen. För hemmalaget kom Alvin Kamara med två rusande touchdowns. Det inkluderade matchens sista med 07:30 på klockan.

“Can’t Hang Out”: Olivia Dunne släpper den stora sanningsbomben när LSU Bestfriend ansluter sig till att slå sönder myter kring deras glamorösa liv

Även om Saints inte gav sig utan kamp, ​​var det inte tillräckligt att se dem över linjen. Lions stod fast och överlämnade Saints till en tredje förlust i rad. De återvände till vinnande sätt efter en förlust mot Green Bay Packers senast. Samtidigt kommer Olivia Dunne att återvända till träningen, med årets första möte om en månad bort. Hon kommer att se till att avsluta sin kollegiala karriär på topp.

RELATED ARTICLES

Mest populär