Friday, February 3, 2023
HemTennisAmerican Tennis Legend's Wife gör allt för att ägna en lustfyllt romantisk...

American Tennis Legend’s Wife gör allt för att ägna en lustfyllt romantisk gest mitt i en julfest

Den tidigare amerikanska tennisstjärnan Andy Roddick har fått en perfekt partner i skådespelerskan och modellen Brooklyn Decker. Duon håller alltid på med roliga aktiviteter och missar aldrig en chans att underhålla sina fans. Nyligen delade Decker en rolig men bedårande bild av sig själv med en speciell gest för sin man. Decker och Roddick började gå tillbaka 2007. Senare, år 2008, förlovade de sig och bytte bröllopslöften ett år senare i april 2009.

Medan Andy Roddick är ett känt ansikte i tenniscommunityt, är Decker en framstående stjärna i Hollywood. “Just go with it”-stjärnan träffade Roddick redan 2007 när hon var värd för en fotbollsshow och Roddicks advokat ringde agenten samtidigt.

Brooklyn Deckers romantiska men lustiga gest för maken Andy Roddick

I sina senaste Instagram-berättelser delade Brooklyn Decker en serie bilder med en speciell keps på. På bilden kan vi se Deckers keps har en bild på hennes man Andy Roddick med huvan på. Bilden ser snygg och attraktiv ut. Men sättet hon valde att visa sin kärlek på gör historien rolig.

I bildtexten skrev hon “Allt för den här killen”

DYK DYPARE

Det har gått över 13 år sedan deras äktenskap och paret verkar bli mer förälskade i varandra för varje dag som går. Den tidigare US Open-mästaren drog sig tillbaka från professionell tennis 2012. För närvarande framträder han som tennisanalytiker under olika turneringar.

Decker är inte Roddicks favoritskådespelerska

Eftersom han är gift med en skådespelerska, kanske man inte ens anser att någon annan skådespelerska är Roddicks favorit. Amerikanen var dock djärv att erkänna att hans fru inte är hans favoritskådespelerska. I en intervju i september sa Roddick att hans favoritskådespelerska är Jessica Chastain.

På frågan om hans fru har problem med det svarade den tidigare världsettan att hon generellt sett inte har några problem med hans val. Decker och Roddick är ett riktigt coolt par. De fortsätter att dela några riktigt bra bilder och gör många roliga aktiviteter tillsammans.

Även om Decker och Roddick är ett roligt par, kan det ha lett till en rolig konversation bakom dörrar att erkänna en annan skådespelerska som sin favorit.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär