Wednesday, December 6, 2023
HemOlympicsAmerican Equestrian Community rider mot att "förändra liv" med hjälp av terapeutiska...

American Equestrian Community rider mot att “förändra liv” med hjälp av terapeutiska hästar

Det finns ingen koppling som den mellan en häst och dess ryttare. Hästar är magnifika men ändå rena varelser som har en anda av både styrka och mjukhet. Många experter och ridsportentusiaster delar uppfattningen att just denna ande är en källa till helande och terapi. Dr Pebbles Turbeville från den ideella Horses & Humans Research Foundation sa till Washington Post: “Jag har haft ryttare som behövt använda sin rollator för att komma till hästen. Men när de klev av hästen efter ett pass kunde de gå tillbaka till sin rollator på egen hand”.

Under åren har otaliga liv förändrats av hästarnas terapeutiska kraft. Och nu, i en förtjusande uppdatering, ger sig den amerikanska ridsportgemenskapen ut på en förändringsresa, utnyttjar och erkänner den djupgående terapeutiska effekten som hästar kan ha.

Amerikanska ryttargemenskapen rider mot förändring

Ett nyligen inlägg som delades på Instagram av US Equestrian och Promise Landing Farm Inc. fångade hjärtan i ridgemenskapen. Bildtexten till inlägget löd: “Hästar förändrar liv över hela nationen, och särskilt i underbetjänade och underrepresenterade samhällen. Tack till alla som deltog i vår första USEF Opportunity Week till stöd för USEF Community Outreach Program. Var med oss ​​för att fortsätta sprida hästglädje!”.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg som delas av US Equestrian (@usequestrian)

Den medföljande videon som delas av organisationerna visade på många individer som uttryckte hur ridning har påverkat deras liv positivt. En deltagare sa: “Hästar har hjälpt mig med mina personliga problem.” Representanter från olika organisationer, en del av USEF Community Outreach Program, förmedlade hur hästar har blivit katalysatorer för transformativa upplevelser.

De transformativa upplevelserna sett genom programmet och ett ädelt mål

“Jag har sett hästar skänka glädje till deltagarna på så många olika sätt”, delade en representant. Medan en annan från Taking the Reins delade att organisationen har “erbjudit en möjlighet för över 400 flickor per år.” Manes For Movement delade hur deras deltagare kommer från alla samhällsskikt, och Promise Landing Farm Inc. delade: “Det viktigaste som vi vill att våra deltagare ska gå därifrån med är att de är kapabla”. Maryland Therapeutic Riding betonade de vänskaper som knöts och de akademiska prestationerna kopplade till kopplingarna till ladugårdshästar.

Lucky Orphans Voluenteer berättade om hur bidraget gav möjligheter att ge tillbaka till samhället när organisationerna firade den inledande USEF Opportunity Week till stöd för USEF Community Outreach Program. Enligt USEF arbetar USEF Opportunity Week-organisationer, som är en del av USEF Community Outreach Program, för att förändra otaliga liv. De syftar till att hjälpa otaliga individer att uppleva den terapeutiska förvandlingen och glädjen som ridning ger.

US Equestrian tillkännager säsongens största årsmöte – här är allt du behöver veta

Att vara en del av Community Outreach-programmet skulle ge många tillgång till fördelarna med USEF Opportunity Fund och hoppas kunna erbjuda hästbaserade möjligheter för individer från underrepresenterade och underprivilegierade samhällen. Denna underbara möjlighet styr det amerikanska ridsportsamhället i riktning mot förändring med ett ädelt mål.

RELATED ARTICLES

Mest populär