Tuesday, February 27, 2024
HemBoxingAmanda Serrano följer Jake Pauls fotspår, samarbetar med 11,34 miljarder dollar företag

Amanda Serrano följer Jake Pauls fotspår, samarbetar med 11,34 miljarder dollar företag

Jake Paul’s Mest värdefulla kampanjer (MVP), leder loppet i marknadsföringsbranschen för boxning. I en ny utveckling har företaget som grundades 2021 tecknat en massiv affär. En del av denna lukrativa affärsmöjlighet utnyttjas också av företagets kvinnliga stjärnboxare, Amanda Serrano.

Amerikas favoritvideo idag

För nästan ett år sedan, i februari förra året, undertecknade ‘Problem Child’ ett godkännandeavtal med energidrycksmärket “Live Fit”, Celsius. Vid den tiden var 26-årige Paul på väg att slåss mot professionell boxare, Tommy Fury, en sammandrabbning som gav hans karriär sin första förlust. Upprepad historia, Serrano, som är planerad att vara med i huvudrollen för Pauls nästa kamp, ​​har också slagit sig ihop med energidrycksmärket.

Celsius välkomnar Amanda Serrano

Det Florida-baserade energidrycksvarumärket, som uppskattades till 11,34 miljarder dollar för 2023, är en regelbunden undertecknare av stora idrottsmän. Den senaste är Amanda Serrano. I en X inlägget, noterade kampanjföretaget, “Amanda Serrano fortsätter att slå igenom och går med i CELSIUS Energy Drinks team av idrottare!” Det är dock inte bara hon. MVP, företaget som marknadsför henne och dess grundare Paul, har slagit in Celsius som sin officiella partner för energidrycker för i år. Kommunikén läser också, “CELSIUS samarbetar också officiellt med Most Valuable Promotions för att bli dess exklusiva energidryckpartner för 2024.”

Varumärket som prenumererar på influencers för sin marknadsföringsmix har tidigare samarbetat med namn som den berömda NCCA, Michael Penix Jr. och Blake Corum. För att förklara varför Serrano verkar vara det perfekta valet för detta partnerskap, förklarade MVP vidare, “Serranos affär med CELSIUS markerar den senaste betydande bedriften i Serranos atletiska erkännande och framgång sedan han skrev på med MVP.” Puertoricanen gick med i Pauls marknadsföringsföretag 2021. Hennes första slagsmål under fanan kom året efter mot Katie Taylor.

Inlägget tillade vidare, “Serrano, Sports Illustrateds och Boxing Scene’s 2023 Women’s Fighter of the Year, fortsätter att bana väg för andra kvinnliga fighters med sjusiffriga intäkter både i partnerskapsavtal och i ringen.” MVP-grundaren Jake Paul har varit en ivrig anhängare av Serrano ett tag nu. Hans nästa insats i ringen är denna fortsatta ansträngning, som ger en nick till Serrano och hennes puertoricanska arv.

Jake Paul är alltid med “The Real Deal”

Innan 2023 tog slut meddelade Problem Child att han, efter att ha tagit sig an tre sammandrabbningar under året, kommer att börja 2024 redan i mars. Den 2 mars kommer han att slåss mot en okänd motståndare i San Juan, Puerto Rico. Men den viktigaste kärnpunkten i denna händelse är att hans co-headliner, Amanda Serrano, kommer att försvara sina titlar mot tyska Nina Mienke. Paul tillägnade detta evenemang till “The Real Deal” Serano och kulturen hon kommer ifrån, och skrev på X: “Denna är för den största Puertoricanska boxaren någonsin, Amanda Serrano. Den här är för folket i Puerto Rico, från Choliseo till världen.

Hans ansträngningar är verkligen orubbliga. I ett senare inlägg informerade Serrano fansen om att alla dyra biljetter till kampen var slutsålda inom 24 timmar efter att de gick live. De som finns kvar, de billiga är låga för att säkerställa att fans som inte har råd med dyra biljetter kan njuta av showen. Hon avslutade inlägget med att säga: “Jag & @jakepaul kommer att göra vår grej likaväl som resten av kortet.”

Amanda Serrano leder vägen i det kvinnliga boxningsvärlden idag. Sådana viktiga rekommendationer fortsätter att stärka hennes grepp om sporten. Vad tycker du om hennes kamratskap med Jake Paul? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär