Friday, December 8, 2023
HemWwe"Always a Tricky Situation": Cody Rhodes tar upp potentiella utmaningar och "Heat"...

“Always a Tricky Situation”: Cody Rhodes tar upp potentiella utmaningar och “Heat” med Seth Rollins när hans första WarGames-match närmar sig med två veckor kvar

När Survivor Series 2023 närmar sig, rustar Cody Rhodes upp för sin första WarGames-match. Matchen är om två veckor den 25 november. Den klassiska matchtypen kommer att se The Judgment Day ta sig an ett team av Rhodos, Seth Rollins, Jey Uso och Sami Zayn. I en podcast nyligen antydde Rhodes potentiella utmaningar och osäkerheter i samarbetet med Seth Rollins.

Rollins och Rhodes delar en historisk rivalitet som var en viktig höjdpunkt 2022 i WWE. Därför är dessa två rivaler som går ihop i en höginsatsmatch ett intressant förslag.

Cody Rhodes tar upp Rollins drama och avslöjar en oförutsägbar strategi

Survivor Series 2023 i Rosemont, Illinois, kommer att visa upp ett WarGames för andra året i rad på huvudlistan. Den kommer att innehålla Rollins, Cody Rhodes, Sami Zayn och Jey Uso mot Judgment Day, efter kaos i ett Raw-avsnitt nyligen. I en intervju på Gabby AF-podcasten diskuterade Cody Rhodes teamdynamik.

Han erkände vikten av ett starkt lag och medgav att det alltid finns en potentiell svag länk, och antydde till och med att det kan vara han. Efter att ha reflekterat över sin brist på WarGames-erfarenhet sa han att han måste vägledas av de mer erfarna medlemmarna.

Han sa: “Jey och Sami Zayn har erfarenhet av krigsspel. Jag kan säga, ‘Oj hej, min pappa kom på matchen.’ Jag är säker på att det kommer att bli en vacker hyllning till honom när det gäller det, men jag har aldrig varit med om det, ja. Jag har aldrig varit med om det, så du vet, eh, de där… de två måste nog visa mig vägen.” Rhodos också uppriktigt uttryckt osäkerheter om att arbeta med Seth Rollins och erkänna bristen på kärlek mellan dem.

Han tillade, “Seth Rollins, han och jag älskar absolut inte varandra. eh, jag vet inte. Jag har ingen värme med honom men det är alltid en knepig situation, eh, med… med Seth. Men att döma av huvudeventet han just arrangerade för måndagen klarar han vilken utmaning som helst, det är han verkligen. Jag tror att utmaningen blir om han och jag kan arbeta tillsammans, men vi får se att det blir intressant.”

Trots potentiella utmaningar är han exalterad inför den kommande WarGames-matchen och ivrig efter att se om de kan lägga sina olikheter åt sidan och samarbeta effektivt.

Cody Rhodes tar upp en chockerande jämförelse mellan 33-åriga domedagens associerade med sig själv tillsammans med Randy Orton i arv: “Mycket makt”

Men den kvardröjande frågan kvarstår: Kan Rollins och Rhodes samexistera på WarGames?

Kan Cody Rhodes och Seth Rollins komma på samma sida för WarGames?

Cody Rhodes och Seth Rollins, trots sin bittra historia, kommer att förenas för WWE Survivor Series WarGames. Cody Rhodes och Seth Rollins intensiva fejd går tillbaka till Rhodes återkomst till WWE på WrestleMania 38. Rhodes vann den matchen och slog Rollins två gånger i ytterligare två möten, inklusive den ikoniska Hell in a Cell-matchen. Det är möjligt att Rollins inte är över sin serie av nederlag mot “The American Nightmare”.

Nu, med Rollins som håller i Världsmästerskap i tungviktkommer duon att förena sina krafter i WarGames-evenemanget och lägga till ett spännande lager till sin story.

Vem tror du vinner? Tror du att Rhodes och Rollins kan samarbeta? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär