Monday, December 4, 2023
HemNews"Älskar dig till månen och tillbaka": Strongman Thor Bjornssons familj firade ett...

“Älskar dig till månen och tillbaka”: Strongman Thor Bjornssons familj firade ett julfirande till hans 34-årsdag

Strongman, som namnet säger, är en sport som kräver extrem styrka och uthållighet. Hafthor Bjornsson är en isländsk professionell stark man. Han anses också allmänt vara en av de största styrkeidrottarna genom tiderna. Starkmanslegenden har även expertis inom skådespelarfältet. Han har spelat rollen som Berget i Game of Thrones-serien.

Igår firade bara strongman-legenden sin födelsedag. Hans fru, Kelsey Henson, lade upp flera videor och bilder på honom och deras son.

Grattis på födelsedagen Hafthor Björnsson

Kelsey Henson, Hafthor Bjornssons fru, önskar henne bättre hälft med ett bedårande Instagram-inlägg. Videon från inlägget visar att familjen har det jättebra på den store killens födelsedag.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Kelsey Henson (@kelc33)

“Grattis på födelsedagen till den bästa pappan och partner in crime en tjej kan begära,” tillade Kelsey, “Vi älskar dig till månen och tillbaka igen!” Videon i inlägget visar familjen iklädd juloutfit då både pappan och sonen har det jättebra med varandra.

Thor svarade i kommentarerna, “Tack, min älskling. Bästa födelsedagen jag kunde ha begärt. Tillbringade hela dagen med de människor jag älskar mest! Älskar dig!”

Vilken härlig familj han har! Även om han också hade en hel del problem med sin hälsa förr i tiden.

Strongman-legendens enda problem

Redan 2017 led Thor av Bells pares. Det är ett tillstånd där förlamning uppstår på ena sidan av ansiktet. Eftersom ansiktsnerven på ena sidan av ansiktet är inflammerad, kan hjärnan inte få ett svar, vilket leder till detta tillstånd. Detta gör också att hälften av ansiktet ser uttryckslöst ut.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Hafthór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson)

“…Att jag har fått något virus som heter Bells Palsy som gör att hälften av mitt ansikte blir förlamat. Det kan tydligen pågå från en vecka till några månader. Så snälla tänk på det om du kommer till Europas starkaste man imorgon och tar bilder med mig på att jag inte är på dåligt humör jag kan bara inte le för bilder haha!
I övrigt mår jag bra och ser fram emot att slåss med killarna om titeln Europas starkaste man 2017 och sätta upp en fantastisk show för er alla!” -Halfthor tog upp sin situation genom ett Instagram-inlägg.

Tycker du inte också att han har en bedårande familj? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär