Wednesday, December 6, 2023
HemTennis"Älskar dig mer än jag någonsin kan visa" - 18-åriga Coco Gauff...

“Älskar dig mer än jag någonsin kan visa” – 18-åriga Coco Gauff skriver ner en känslomässig anteckning för att fira sin inspirerande mamma

Coco Gauff, det amerikanska tennisproffset, har en väl avrundad personlighet. Hon är bara en tonåring men vet hur man är tacksam och ödmjuk. Hon accepterar lätt sina fel och tar ansvar för sina handlingar. Det betyder dock inte att Gauff är en pushover. Hon uttrycker sin oro när saker utmanar hennes etik. Nyligen, för att hålla fast vid sin frispråkiga natur, avslöjade hon hur mycket hon uppskattar sin mammas närvaro i hennes liv.

Här är den hjärtvärmande lappen hon skrev till sin mamma.

Coco Gauff skriver ett meddelande till sin mamma

Med anledning av Candi Gauffs födelsedag skrev 18-åringen sina tankar. “Grattis på födelsedagen mamma. Jag älskar dig mer än jag någonsin kan visa”, skrev hon.

“Ha en bra dag. Tack gode gud för dig varje dag”, tillade bildtexten. Gauff är den äldsta av sina syskon och den som ärvt hennes föräldrars atletiska färdigheter. Hennes pappa är en före detta basketspelare och hennes mamma brukade vara friidrottare. De uppmuntrade båda Gauff att fullfölja sin dröm om att bli lika stor som den 23-faldiga Grand Slam-mästarinnan Serena Williams.

DYK DYPARE

Tja, om man tittar på hur hon utvecklas så är det inte fel att säga att hon kanske kommer att uppnå sin dröm en dag. Gauff har trots allt redan besegrat den sjufaldige Grand Slam-mästaren Venus Williams och har markerat hennes namn på den ryska legenden Maria Sharapovas rekord. Hon är den yngsta sedan Sharapova att slåss om en Majors-titel och kvalificera sig till WTA-finalerna.

Gauffs pappas åsikter om människor som kallar henne ett underbarn

Termerna, som “underbarn”, förmedlar på ett sätt att en spelare föds talangfull. Även om det inte är tänkt att försämra en spelares potential, omintetgör det definitivt hans/hennes ansträngningar. De ansträngningar man lägger på att nå den nivå de är på blir tvättade och det är vad Corey Gauff inte ville ha för sin dotter.

År 2019, när Gauff tog över Venus och blev den yngsta spelaren att göra anspråk på en WTA-titel, började folk kalla henne ett underbarn och Corey sa: “Hon kanske är populär över natten, men hon är ingen succé över en natt.”

Vad är dina tankar om användningen av sådana termer? Låt oss veta i kommentarsfältet.

RELATED ARTICLES

Mest populär