Monday, December 4, 2023
HemAllyson FelixAllyson Felix slår sig ihop med Gwyneth Paltrow och andra för att...

Allyson Felix slår sig ihop med Gwyneth Paltrow och andra för att förespråka kvinnors egenmakt i senaste inlägget

Allyson Felix är en av de mest dekorerade friidrottarna i samhället. Innan hon gick i pension 2022 visade hon sitt värde i nästan varje tävling hon deltog i. Hon med sina utmärkta färdigheter på 100 meter, 200 meter och 400 meter gav fantastiska prestationer och knep flera vinster. Hon är olympisk mästare 2012 på 200 meter, trefaldig världsmästare, tvåfaldig OS-silvermedaljör och världsbronsmedaljör 2011.

Det finns så mycket mer som hon har åstadkommit i sitt liv. Bortsett från detta är hon också känd för sina genomtänkta varumärkeserbjudanden och även för att uttrycka sina åsikter om känsliga frågor som kvinnors egenmakt. Hon sågs nyligen sitta med några kända ansikten för den amerikanska skådespelerskan Gwyneth Paltrows märke för att prata om detsamma.

Friidrottsstjärnan Allyson Felix delar uppdateringar med Gwyneth Paltrow

Allyson Felix är en av de mest kända ansiktena i banvärlden och är också älskad av så många för sin vänlighet och hennes överseende med känsliga frågor. Hon brukar ses hypa upp kvinnor eller prata om kvinnors förbättring. Hon lade nyligen upp en bild som gav en shout-out till alla arbetande mammor. Sådant stöd från hennes sida ses ofta av hennes följare på sociala medier.

Den 12 november lade Felix upp en story på sitt Instagramkonto där hon sågs sitta med några kända ansikten som fotbollsspelaren Amy Griffin och den amerikanska skådespelerskan Cameron Diaz. De sågs tillsammans för Gwyneth Paltrows varumärke Goops diskussion om kvinnors egenmakt. Bildtexten i berättelsen bar, “Maktfulla kvinnor som ger andra makt!”

Ända sedan Felix har upplevt moderskapet har hon kommit upp och börjat anamma kvinnors egenmakt mer. Denna 11-faldiga olympiska medaljör har talat om flera ämnen och har även vunnit priset Inspire Greatness vid KPMG Women’s Leadership Summit. Allyson upplevde efter sin pensionering en stor förändring i sitt liv som har fått henne att förstå värdet av moderskap och kvinnors egenmakt.

Förändringar i Allyson Felix liv efter pensioneringen

Friidrottssensationen Allyson Felix drog sig tillbaka från detta rike 2022 och sedan dess har hon mött flera förändringar i sitt liv. Detta har varit ett år av övergång för henne eftersom moderskapet har hjälpt henne att omfamna kvinnligheten. Hon gör nu saker som hon inte kunde göra tidigare. Hon startade ett varumärke vid namn Saysh och genom detta har hon tagit ett stort steg för att erbjuda något unikt.

“Inget som jag har kvar att ge” – Allyson Felix gör en uppriktig bekännelse efter att ha förlorat på VM-platsen

Hon har en återvändandepolicy för moderskap för kvinnor som går igenom förändringar i sin skostorlek under graviditeten. Med detta har hon också förespråkat svart mödrahälsovård och rättvisa löner. Felix vill vara en inspiration för nästa generation kvinnliga idrottare genom att visa dem hur hon anpassade sig i livet efter sin framgångsrika friidrottskarriär.

RELATED ARTICLES

Mest populär