Tuesday, February 27, 2024
HemBodybuilding"Alltid varit en gudfruktig man": Regerande herr Olympia Champ öppnar upp om...

“Alltid varit en gudfruktig man”: Regerande herr Olympia Champ öppnar upp om sin religiösa övertygelse som gav honom ett syfte med livet

Den regerande mästaren i herrarnas öppna division har redan ögonen på Mr. Olympia-titeln 2024. Derek Lunsford visade dock upp sin fysiska tillväxt och förmåga på den prestigefyllda scenen, vilket ledde till att han vann sin första Olympia-titel i den öppna kategorin i år. Han visade också upp den andra sidan av sig själv, sin andlighet. Lunsford öppnade upp om sin tro på Gud och hur den har format hans perspektiv på framgång och livet gradvis.

Amerikas favoritvideo idag

I en ny YouTube-video diskuterade Lunsford sin tankeprocess och sin syn på Gud. En ung blivande kroppsbyggare, Tristyn Lee, som började kroppsbygga vid 15, delade videon.

Derek Lunsfords bekännelse om sin tro på Gud

Båda kroppsbyggarna samarbetade under ett träningspass och under träningen pratade de om olika ämnen. Snart blivande pappa delade sin åsikt om vilodagar och sa att han inte gillar att vila, istället betonade han sitt engagemang för att ge sitt bästa varje dag. Så småningom övergick deras samtal till andlighet.

Derek Lunsford diskuterade sin resa från en självcentrerad person till att inse ett högre syfte i livet, genom tro på Gud. Han var så deprimerad ibland att han tänkte sluta med bodybuilding. “Jag har alltid varit en gudfruktig man och, precis som på den tiden, var min relation med Gud inte så stark som den är idag, men jag gav till slut bokstavligen upp. Jag kastade in handduken och jag sa Gud, det är det man jag vill inte vara här längre men om jag ska vara här, visa mig vägen”, citerade Lunsford.

Allt händer av en anledning, säger Lunsford

Han sa i sitt Instagram-inlägg och betonade att tro på Guds plan, “Om vi ​​inte får som vi vill. Det är inte för att Gud inte vill välsigna oss, det är för att han skyddar oss från något som vi inte kan se.” Detta perspektiv visar hans tacksamhet mot livet, som är laddat med en passion för bodybuilding.

“Jag trodde att jag kunde vinna”: veckor efter sin första Olympia-titel, erkänner Derek Lunsford hur säker han var på sin seger

Han försökte hjälpa andra med ett tydligt budskap som visar att vi borde uppskatta de saker vi har, möjligheten och förmågan att uppnå mål. Och om någon inte uppnådde det de drömt om, så var det också Guds gudomliga plan. Man måste helt enkelt lita på processen.

Vad tycker du om hans andlighet? Dela dina tankar.

RELATED ARTICLES

Mest populär