Friday, February 3, 2023
HemeSports"Allt jag ser är Joel, Ellie, Ellie, Joel" - Fans tappar cool...

“Allt jag ser är Joel, Ellie, Ellie, Joel” – Fans tappar cool efter att ha sett “The Last of Us”-skådespelare med Bella Ramsey, Pedro Pascal och mer på Game Awards 2022

The Last of Us är ett videospel som har varit pionjären för överlevnadsskräckspel de senaste åren. Dessutom är det ett perfekt exempel för andra videospel, tack vare sin fantastiska bra historia och otroliga spelmekanik, tillsammans med hisnande grafik. Därför är det fascinerande att spelet absolut krävde en live-action-remake, och att det snart kommer att få det.

Det verkar dock som att inte bara fans utan skådespelarna i den kommande HBO Max-serien också är lika exalterade som fans. Och med sin närvaro i den senaste utmärkelsen Game of the Year, verkar det också som att fansen absolut har älskat det överraskande besöket av skådespelarna i både spelen och serien.

Fansen blir hypade efter att ha sett The Last of Us cast ge utmärkelser under evenemanget Game of the Year

Nyligen var utmärkelsen Game of the Year som Geoff Keighley var värd i rubrikerna, av flera anledningar. Från en 15-åring som håller ett konstigt tal till en flöjtist som spelar flera typer av flöjter under “Game of the Year Award Musical Stage Presentation”. Men ett av de mest oförglömliga ögonblicken var när skådespelarna i TV-serien Last of Us och spelet dök upp på scenen.

Bella Ramsey, Ashley Johnson, Pedro Pascal och Troy Baker tillsammans på The Game Awards 🥹 pic.twitter.com/1iPzxGjUqs

— The Last of Us HBO – Status (@HBOsTheLastofUs) 9 december 2022

Noterbart var att de inte marknadsförde sin serie utan snarare överlämnade priserna under evenemanget. Men fansen tappade lugnet och blev hypade efter att ha sett sina favoritkaraktärer tillsammans i verkligheten på scenen. Medan vissa sa att Ellie från spelet (Ashley Johnson) och Ellie från serien (Bella Ramsey) ser ut som mor och dotter. Medan andra sa att allt de kan titta på är “Joel, Ellie, Ellie, Joel”.

ok men Ashley och Bella att vara tillsammans är som mor och dotter lol 🥺

— Sofia ψ (@unclemermaid) 9 december 2022

Allt jag ser är Joel, Ellie, Ellie, Joel 🤯

— Vald (@CHRIOPEZ_GAMER) 9 december 2022

Noterbart är att Troy Baker och Ashley Johnson spelade rollen som Joel och Ellie i spelet och kommer också att ses som framstående karaktärer i serien, och ge en hyllning till sina fans som gjorde spelet så hit.

För att inte tala om, fans öppnade också upp om sin spänning angående seriens release. Mer, några av dem var också nyfikna på om duon Johnson och Ramsey bar kläder som fick dem att se ut som syskon.

Daaaaaamn! Ser fram emot att se din show!!! Hypen är verklig!

— Dave Balzer (@DaveBalzer) 9 december 2022

är den nya stilen att bära grejer som ser ut att tillhöra ett äldre syskon?

— Ward (@Logan_RTW) 9 december 2022

Jag kommer aldrig att glömma dessa ögonblick https://t.co/DC3E7CF7BA

— aster (@thrkiv) 9 december 2022

Dessutom omhuldade fansen ögonblicket till fullo och nämnde det som ett oförglömligt ögonblick.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär