Wednesday, December 6, 2023
HemBoxingAllt du behöver veta om Shakur Stevensons dotter: hennes mor, namn, födelsedatum...

Allt du behöver veta om Shakur Stevensons dotter: hennes mor, namn, födelsedatum och mer

Som världen väntar med häpen andetag för Shakur Stevenson att gå in i ringen och visa sin boxningsförmåga mot Edwin Delos Santos den 16 november kan fans och förståsigpåare inte låta bli att undra över Shakurs personliga liv. Det är den naturliga banan när du är på väg mot boxningsstjärnor. En sak som alla är nyfikna på är “Sugar’s sweet baby girl”.

2021 omfamnade Stevenson faderskapet och välkomnade sin dotter med glädje till denna värld, en utveckling som möttes av entusiastiska jubel och välönskningar från fans och andra boxare. Vid sidan av sitt nyfunna föräldraansvar har Stevenson inte bara varit en formidabel boxare utan en oerhört kärleksfull och närvarande pappa, där hans dotter gjort regelbundna cameos på sina sociala medier.

Shakur Stevenson välkomnar en studsande flicka

Rapparen Young Lyric, det riktiga namnet Michelle Ragston, födde Leilani Asha Stevenson den 6 december 2021. Även om den exakta tidpunkten för Sugar och den unga rapparens första möte är oklart, dök hon först upp på hans Instagram efter att de offentliggjorde sitt förhållande 2020 2021 meddelade Young Lyric sin graviditet tillsammans med pugilisten genom ett Instagram-inlägg.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Shakur Stevenson (@shakurstevenson)

Paret välkomnade sin dotter, Leilani Asha, i december, och Ragston delade med sig av sin förväntan och tacksamhet på Instagram som ledde fram till födseln, erkände stödet runt henne och uttryckte uppskattning för Stevensons ansträngningar för att organisera en vacker babyshower.

Vem är Sugars baby mama?

Ung lyrik, 23, kommer ursprungligen från Houston. Ragston fick framträdande plats genom sitt deltagande i “The Rap Game”, en dokusåpa på Lifetime Network producerad av Jermaine Dupri och Drottning Latifah. Hon minns sin uppväxt i en musikalisk miljö med blivande artister som familj och reflekterade en gång: “Min pappa och min farbror var blivande artister här i Houston, så jag växte ganska mycket upp i en studio.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Shakur Stevenson (@shakurstevenson)

Efter att ha spelat in sin första låt vid 6 års ålder och uppnått viralt igenkänning vid 9, delade Ragston med sig av sina musikaliska influenser, med hänvisning till Nicki Minaj, Beyonce, Cardi B, Drake, Lil Wayne, Travis Scott, The Migos, NBA YoungBoy, Da Baby, Lil Baby, och Stadstjejer. Hon har uttryckt entusiasm över den växande uppmärksamheten på kvinnliga artister och har också uttryckt en önskan om att samarbeta med framstående personer i branschen.

Young Lyric säger ja

2021 förlovade Stevenson sig med Young Lyric på ett mycket speciellt sätt. Stevenson säkrade sin seger och triumferade över Oscar Valdez i ett enhälligt beslut. Han styrde matchen från början och visade upp sin dominans inför en pigg publik på MGM Grand Garden Arena i Las Vegas. Dessutom skickade han till och med Valdez till duken i den sjätte omgången. Trots Valdez ansträngningar att hålla ut förblev Stevensons överhöghet oemotsagd. Dessutom höjde han sitt karriärrekord till 18-0 och förvisade Valdez till 30-1.

Den andra triumfen utspelade sig i efterdyningarna av matchen under intervjun efter kampen. Stevenson tog en gripande paus och gick ner på ett knä, avtäckte en ring och förlängde ett frieri till sin flickvän, som glatt accepterade.

Efter att ha delat en betydande historia, har Stevenson och Lyric varit romantiskt involverade under en längre period. Hon uttryckte sin glädje och godkännande av Stevensons förslag, och på sin Instagram-berättelse förmedlade hon tacksamhet och utbrast: “Tack så mycket, alla! Jag kan inte fatta att min bebis delade sitt speciella ögonblick med mig. Jag är stolt över honom och jag är så glad över allt! “Issaaa wifeeee.”

Vad tycker du om Sugars familj? När tror du att de kommer att knyta ihop säcken? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

RELATED ARTICLES

Mest populär