Tuesday, February 27, 2024
HemNBAAllen Iverson erkänner ett hjärtevärmande band med fans

Allen Iverson erkänner ett hjärtevärmande band med fans

“Mina fans är unika.” Allen Iverson har ett speciellt förhållande till sina fans. NBA-spelare bryr sig om sina fans lika mycket som fansen om spelarna. Publiken och deras jubel betyder mycket för dem. Tillbaka under coronavirusutbrottet vägrade LeBron James till och med en gång att spela på en tom arena utan fans. Philadelphia 76ers-legenden delar ett liknande band med sina fans. Han uppskattar alltid sina fans för att de hållit med honom i vått och torrt, och delade nyligen med sig av en hjärtevärmande läxa i livet när han berömde sina fans.

Amerikas favoritvideo idag

Låt oss ta en titt på vad Iverson hade att säga om sina fans.

Allen Iverson uppskattar sina fans

Iverson har en av de största fanbaserna bland NBA-spelarna. Under hans livs tuffa tider och kamp har spelaren alltid funnit sina lojala fans vid sin sida. Trots några av hans personliga eller professionella misstag har fansen visat sitt stöd för honom. I en uppmaning att uppskatta dessa lojala fans skickade Iverson nyligen ut ett rörande meddelande.

Han delade, “Mina fans … de håller alltid med mig. Jag känner ett riktigt Allen Iverson-fan. De vet att jag inte är perfekt; de vet att jag är precis som dem; de vet att jag är känslomässig… de vet att jag är mänsklig. Och det är den relationen Allen Iverson har med sina fans.”

Han sa vidare: “Mina fans är unika. De älskar mig för den jag är.”

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Allen Iverson (@theofficialai3)

Iversons orädda spelstil och obotliga äkthet gjorde honom omtyckt för fans som såg honom som en legend. Han fick i snitt 26,7 poäng per match, 3,7 returer per match, 6,2 assist per match, 2,2 steals per match och 0,2 block per match under sin karriär. Han var en av de mest dominerande spelarna i ligan. Den bortgångne Lakers-stjärnan Kobe Bryant berättade ofta hur han hade svårast att hantera Iverson. Han är inte bara begåvad på banan, utan också en av de mest förtjusande och inflytelserika personligheterna i ligan och han krediterade sina fans för det.

Allen Iverson älskar Philadelphia

Legenden valdes som toppval i 1996 NBA Draft av Philadelphia 76ers. Naturligtvis har MVP 2000-2001 ett starkt band med staden och hyser djup tillgivenhet för sina anhängare. Han sa att fansen fortfarande respekterar och hejar på honom även efter alla dessa år.

Under ett fanevenemang talade han om sitt unika band med staden och sa: “Det är därför jag älskar Philadelphia så mycket. Jag blev man i Philadelphia. Jag var 21 år när jag kom dit. När det gäller en idrottare och en fanbas finns det ingen annan relation som min med folket i Philadelphia.”

Hans resa från en turbulent uppväxt till basketstjärna fick genklang hos många och skapade en djup koppling. Detta visade den bestående inverkan sport har på såväl spelare som fans.

Taggar Tim Duncan som ett “problem”, ex-Nuggets Star erkänner att de antagit en taktik bara för att övermanna 5x NBA-mästare

RELATED ARTICLES

Mest populär