Tuesday, February 27, 2024
HemNFL"Alla såg det": Patrick Mahomes uttrycker ånger efter utbrott på sidlinjen leder...

“Alla såg det”: Patrick Mahomes uttrycker ånger efter utbrott på sidlinjen leder till $50 000 straff

Ingen såg detta komma. Under sina fem år av att spela proffsfotboll hade Mahomes aldrig haft den typ av utbrott som åskådarna såg efter matchen mot Buffalo Bills. Kansas City Chiefs låg bakom Bills men hade bollen i sin besittning. 2x Super Bowl Champion, Patrick Mahomes, passade bollen till Travis Kelce, som i sidled passade den till bredbacken Kadarius Toney. Han rusade mot målzonen och… touchdown Chiefs!

Amerikas favoritvideo idag

Men Chiefs firande förvandlades till ilska när domarna välte touchdownen och gjorde ett offsidesamtal. Efter att matchen slutade och Chiefs förlorade med 17-20, var Mahomes arg av ilska och skrek på domarna och var tvungen att hållas fast av sina lagkamrater. Senare gjorde både han och huvudtränaren Andy Reid offentliga kommentarer om domarnas beslut. Och NFL tog inte vänligt emot det.

Patrick Mahomes vill gå vidare från händelsen

Under en mediainteraktion bad Mahomes om ursäkt för sitt utbrott. På frågan om hans böter sa han: “Alla såg det på en stor match. Och så det kommer att få konsekvenser av det.” Medan Mahomes fick böter på 50 000 dollar, fick tränaren Reid böter på 100 000 dollar. de exakta anklagelserna, som rapporterats av NFL.com inkluderar “offentligt kritisera tjänstemännen” och “osportsligt beteende för kränkande, hotande eller förolämpande språk mot tjänstemän”.

Även om böterna inte räcker till för att göra ett stort hack i den enorma lön som duon tjänar från NFL, var Mahomes ledsen över att han hade slagit sitt personliga rekord på 0 böter. Men varje spelare har möjlighet att överklaga sina böter i hopp om att minska den eller till och med avskaffa den. På frågan om möjligheten att överklaga sa Mahomes att han inte ens visste hur den processen fungerade och att han bara kommer att “gå vidare och spela”.

För tillfället fokuserar han och hans trupp på den kommande matchen mot divisionsrivaler, Las Vegas Raiders.

Kan Chiefs slå Raiders för andra gången den här säsongen?

När Chiefs and the Raiders möttes senast den 26 november, slog Chiefs dem med 17-31. Men sedan dess har det skett stora förändringar i Raiders trupp. Huvudtränaren, Josh McDaniels och General Manager, Dave Ziegler fick sparken och tillfälliga HC, Antonio Pierce, tog ansvaret. Och cheferna förbereder sig redan särskilt hårt för dem.

Mahomes berättade för media att Raiders har ett bra försvar som förödmjukade Los Angeles Chargers med 63-21. Så Chiefs-truppen har noggrant tittat på filmen från sina tidigare matcher och sagt att de kommer att vara “förberedda för många spel mot dem”.

Chiefs kommer att möta Raiders på Arrowhead Stadium på juldagen klockan 13:00 ET.

RELATED ARTICLES

Mest populär