Sunday, December 10, 2023
HemBasketball"Alla kände till mitt ansikte och antog att de också kände till...

“Alla kände till mitt ansikte och antog att de också kände till min historia”: Trots att hon var känd erkände Michael Jordans dotter Jasmine att hon hatade sitt första collegeår 2013

På 1990-talet var Michael Jordan inte bara ett känt namn i basketvärlden utan en av de mest kända individerna i världen. Allt har dock vissa för- och nackdelar, och så var fallet med Chicago Bulls-legenden också. Även om han hade allt, medförde berömmelse vissa nackdelar för honom och hans familj. Som ett resultat av medias uppmärksamhet och hans oförmåga att njuta av integritet upplevde han och hans familj problem.

Dessutom fick hans barn oönskad uppmärksamhet vart de än gick. Jordans första dotter, Jasmine Jordan, talade om detta i en intervju 2013 och påpekade de negativa effekterna av berömmelse.

David B. Falk College of Sport and Human Dynamics är där Jasmine tog sin examen. Jasmine avslöjade en gång hur uppmärksamheten hon fick under sitt första år på college och hur utmanande det var.

Michael Jordans dotter banar sin egen väg i sportens värld

En Chicago-baserad blogg intervjuade Jasmine Jordan 2013. I intervjun pratade hon om att gå igenom den fasen under sitt första år på college. “Ungefär en månad eller så innan jag officiellt flyttade in skrevs det en artikel om att jag skulle komma till Syracuse, och nästa sak jag vet visste världen vart jag skulle”, sa hon. Jasmine uppgav att hon fick över 1000 Facebook-förfrågningar och otaliga följare på Twitter direkt efter artikeln.

Hon tillade, “Onödigt att säga att den artikeln väckte oönskad uppmärksamhet till mig och det gjorde mitt första år svårt eftersom alla kände till mitt ansikte och antog att de kände till min historia också.”

För tillfället arbetar hon som fältrepresentant för Nike och hennes fars varumärke, Air Jordan, på sportmarknadsavdelningen. Under sin tid i skolan fick hon ta itu med många saker och kämpade med all denna uppmärksamhet som var ny för henne. Men med tiden arbetade hon på sig själv för att etablera sitt eget namn i detta samhälle. Från och med nu har hon förtjänat detta namn genom hårt arbete snarare än att bara vara dotter till en basketstjärna.

Vad tycker du om kommentarerna från Jasmine Jordan? Vi vill gärna höra från dig. Kommentera gärna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär