Saturday, December 9, 2023
HemBasketball"Alla antar...": Dagar efter rykten om att dejta Michael Jordans son Marcus,...

“Alla antar…”: Dagar efter rykten om att dejta Michael Jordans son Marcus, bryter Larsa Pippen äntligen tystnaden med massiv insikt

Marcus Jordan, son till NBA-legenden Michael Jordan, och Larsa Pippen, ex-fru till Scottie Pippen, har setts gå ut tillsammans på evenemang, fester, konserter och till synes till och med på dejter, men ingen av dem har erkänt offentligt att de dejtar den andra ännu. Trots dessa starka rykten har Larsa ignorerat och förnekat dem i intervjuer i spåren av rapporterna. Men nyligen delade hon med sig av några insikter om hennes dejtingliv som kanske kom med en inbjudan till Marcus.

Nyligen bröt Pippen tystnaden om att dejta Jordans son Marcus med en enorm bekräftelse i en intervju. Båda individerna väckte dejtingspekulationer i år när de sågs tillsammans och åt lunch i september 2022. Det fanns många rapporter som hävdade att de “dejtade och har spenderat mer tid tillsammans de senaste veckorna.”

Larsa Pippen tipsar om att dejta Michael Jordans son Marcus

I den senaste intervjun fick Larsa frågan om hennes relationsstatus och ryktena kring det. Hon fick frågan om att gå ut med “viss någon”. I detta avseende bekräftade hon det uppenbara förhållandet och accepterade ryktena.

“Jag känner att alla antar att du måste sätta den här titeln på ett datum. Jag känner att jag inte vill sätta en titel på det ännu”, förklarade Larsa. Följaktligen erkände “Real Housewives of Miami”-stjärnan, “Jag dejtar definitivt”.

Sedan detta uttalande gjordes har internet surrat av reaktioner från fans. Det finns spänning bland fansen att lära sig mer om deras förhållande.

Det fanns en anledning till att de höll sitt förhållande privat

Efter att rykten om deras förhållande startade rapporterades det att båda höll sitt förhållande tyst. Detta på grund av den situation som Larsas man Scottie Pippen har med sin tidigare lagkamrat och NBA-legendaren Michael Jordan.

Flera uttalanden gjordes av Scottie Pippen mot Michael Jordan efter att dokumentären “The Last Dance” släpptes. Vidare inkluderade han även några inre berättelser om Jordan i sin senaste bok “Unguarded” från deras tid som lagkamrater i Chicago Bulls.

Dessutom väckte uttalandena en hel del kontroverser och rubriker. Detta fick dock bara paret att hålla sitt förhållande privat. Paret ska även ha gått en promenad tillsammans på en mysig stranddag i november 2022.

Slutligen verkar det som att Larsa nästan har accepterat att hon är i ett förhållande med Marcus Jordan efter alla dessa månader. Det verkar finnas mycket kärlek till deras kemi tillsammans bland fansen.

Vad är dina tankar om Larsa Pippens erkännande nyligen om hennes förhållande med Marcus Jordan? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

Mest populär