Wednesday, December 6, 2023
HemNBA"Alla älskar pengar": Trots att inkänt NBA:s rikaste kontrakt blir Anthony Davis...

“Alla älskar pengar”: Trots att inkänt NBA:s rikaste kontrakt blir Anthony Davis girig på säsongens turneringsmål

NBA-kommissionären Adam Silver bestämde sig för att krydda den här säsongen genom att organisera NBA:s första säsongsturnering någonsin. Vanligtvis, under starten av NBA-säsongen, tar det lite tid för fansen och spelarna att komma in i rytmen och investera fullt ut i grundserien. Men från och med i år kommer fansen att bevittna en konkurrenskraftig miljö från början på grund av säsongens turnering. Den första turneringen i sitt slag är redan igång och kommer att kulminera i en final som hålls den 9 december på T-Mobile Arena i Las Vegas.

Los Angeles Lakers superstjärna Anthony Davis, som nyligen skrev NBA:s rikaste årliga kontraktsförlängning, blev girig på sina säsongsmål och avslöjade dess tilltal för spelarna.

Anthony Davis har giriga ambitioner

Anthony Davis undertecknade NBA:s rikaste årliga kontraktsförlängning i somras med en jättelik 3-årig affär på $186 miljoner. Det kommer att knyta honom till Lakers fram till 2028 och ge honom en genomsnittlig årslön på 62 miljoner dollar. Men The Brow är inte nöjd med sin historiska affär. AD har blicken inställd på att vinna den första NBA-cupen bara av en anledning. “Jag tror inte att det är trofén, alla älskar pengar,” sa AD när han blev tillfrågad om hans mål under säsongen. Produktionsvärdet för den första säsongsturneringen har varit en njutning att titta på för fansen och spelarna.

Säsongens turneringsspel spelas på nydesignade basketplaner. De ger spelen ett fräscht utseende, och fansen vet direkt vad de ger sig in på. Adam Silver har också avsatt stora prispengar till de första vinnarna av NBA-cupen någonsin för att hålla spelarna motiverade för det nya initiativet. Varje spelare i det vinnande laget kommer att få enorma $500 000 följt av $200 000 för tvåan. Enligt Anthony Davis blir spelare mer exalterade när den här typen av pengar står på spel.

Kan Lakers vinna den första NBA-cupen?

Även om säsongsturneringen redan är igång, har LA Lakers ännu inte spelat sin första match i turneringen. LeBron James och Co. kommer att möta Phoenix Suns i sin första säsongsturnering på fredag. Lakers har haft en skakig start på säsongen och förlorat fyra av sina första sju matcher. Men de har inte varit i full styrka förrän nu. Flera spelare, inklusive Rui Hachimura, Gabe Vincent och Jarred Vanderbilt, har varit skadade under de flesta av Lakers matcher.

“Still Trying to Figure It Out”: Anthony Davis avslöjar om att anpassa sig till “New Faces” på Lakers efter att ha lidit andra vägförlusten

Anthony Davis kan också ha kommit med på listan över skadade spelare för Lakers. Han drabbades av en höftskada under Lakers-Heat-matchen och missade större delen av andra halvlek. AD:s status för nästa match är tveksam, och han kan missa några matcher. Lakers skulle älska att vara det första laget att vinna NBA-cupen och lägga till arvet från sin långa franchise. Men det kommer bara att vara möjligt om deras förteckning är frisk.

Med Lakers som tar sig an Rockets idag, tror du att de kan få säsongen tillbaka på rätt spår?

RELATED ARTICLES

Mest populär