Saturday, January 28, 2023
HemGolf"All Time Cringe": Justin Thomas och Jordan Spieths subtila grävning i Tiger...

“All Time Cringe”: Justin Thomas och Jordan Spieths subtila grävning i Tiger Woods och Rory McIlroy efter matchen gör att golfvärlden blir galen

Ett av de mest efterlängtade golfevenemangen, ‘The Match’, avslutades i går. Det är säkert att säga att det inte gick bra för Tiger Woods och Rory McIlroy. Den vinnande duon hade dock kul med att slå de legendariska spelarna, och deras senaste video är ett bevis. Den sjunde upplagan av välgörenhetsgolfmässan visade de fyra mest populära spelarna på PGA Tour.

Och bromancen mellan Jordan Spieth och Justin Thomas var uppenbar under hela evenemanget. De två goda vännerna besegrade enkelt PGA-proffsen och vann 3&2 i 12-hålstävlingen på Pelican Golf Club i Belleair, Florida. Från början till slut behöll Thomas och Spieth jämnheten och spelade bra. Spieth kardede ett spektakulärt slag på det 10:e hålet och rullade sedan in en putt för att säkra segern. Men Thomas gjorde många betydande puttar för att vinna hål 2, 4 och 8. Det var en viktig händelse eftersom det var första gången vi såg toppatleter tävla under ljuset. Pengarna som samlas in från evenemanget kommer att gå till de som drabbades av orkanen Ian i sydvästra Florida tidigare i år.

Trots att det stjärnspäckade evenemanget fått mycket täckning har en video som inte har något att göra med stjärnornas golfförmåga blivit viral på internet. Det är en video där både Thomas och Spieth hånar den tidigare nummer ett och nuvarande nummer ett golfaren. Golffans gav sina olika reaktioner på videon på Twitter. Låt oss ta reda på vad de hade att säga.

Njöt golfgemenskapen av Tiger Woods och Rory McIlroys nederlag?

Woods och McIlroy har 19 majortitlar, medan Spieth och Thomas bara har fem. Även om den vinnande duon inte hade erfarenhet var det lätt för dem att besegra golfens GET. En av anledningarna kan vara Woods plantar fasciit på höger fot.

DYK DYPARE

Men framför allt var Spieth-Thomas-duon mycket överlyckliga över sin vinst, och deras roliga video var ett bevis på detsamma. Det officiella kontot för ForePlay-podcasten publicerade den sju sekunder långa videon på Twitter. I videon, duon sa, “Tiger och Rory, vad hände? Hur förlorar du oss också? Det är okej; alla gör.” Videon tog inte lång tid för att bli viral eftersom hånet var höjdpunkten i det korta klippet.

Alla tiders video @JordanSpieth @JustinThomas34 pic.twitter.com/nV7q2kXUOK

— Fore Play (@ForePlayPod) 11 december 2022

Vissa golffans hittade videon “ALL TIME CRINGE”, medan andra användare kallade golfarna för nördar. Men många golffans höll med om den roliga sidan av videon, och de tyckte att den var rolig. Mycket kärlek från golfgemenskapen syntes också i kommentarerna. “Det var roligt” och “Jag älskar dessa 2” var de vanligaste reaktionerna från golffans. Låt oss ta en titt på några kommentarer.

Det var kul

— Jordan Spieth Tracker (@TrackSpieth) 11 december 2022

Du är bäst

— WmolinaKUendouro (@KUendourology) 11 december 2022

ZURICH NU

— Thor Graham (@thorgraham42) 11 december 2022

Jag älskar dessa 2

— tricia 🌺🌸🌷 (@pll102098) 11 december 2022

JT är golfens Russell Wilson

— jefferson_lyle (@jefferson_lyle) 11 december 2022

pic.twitter.com/kfgo8gxAQ5

— Turner Burnerstein (@LushmanStan) 11 december 2022

HELA TIDEN KRIMAR

— T yr (@Tarheels_24) 11 december 2022

Vad betyder det ens

— Bryce Harlow (@BryceHarlow11) 11 december 2022

Bokstavligen ingen bryr sig lol de tittade på Tiger. 🐅 Lol det var på TNT av alla ställen också wtf 😒. Jag försöker få intäkter men kom igen. 💩

— Ultra Maga Jack Danielson 2.0 🇺🇸 (@HeH8MeThe5th) 11 december 2022

Vad tycker du om den roliga videon? Var det krypa eller bara vänligt skämt av de två proffsen? Vänligen dela dina åsikter med oss ​​i kommentarerna.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär