Friday, February 3, 2023
HemBasketball"All These Clowns on Television...": Charles Barkley bryter ut på NBA "Conspiracy"...

“All These Clowns on Television…”: Charles Barkley bryter ut på NBA “Conspiracy” innan LeBron James lider av hjärtesorg från Jayson Tatums Celtics

Los Angeles Lakers var tillbaka på hemmaplan efter ett långt uppehåll. Medan Laker Nation ivrigt rustade för att se deras lag vinna, blev de ganska besvikna till slut. Trots viktiga bidrag från LeBron James, Anthony Davis och Russell Westbrook, tornade sig Boston Celtics över Lakers. Jayson Tatums 44 poäng och Jaylen Browns 25 poäng ledde vägen till seger för Celtics, och vann med 122-118 på natten. Med det sagt, innan spelets slut hade Charles Barkley några hårda ord till Lakers.

I slutet av första halvlek låg Lakers efter med 15 poäng. Efter detta ombads Charles Barkley att sammanfatta sin prestation på ‘Inside the NBA’. Barkley var rasande över Lakers prestation och höll på att gnälla. Detta gnäll ledde dock till att Shaquille O’Neal och co. bryter ut i ett skrattanfall.

Charles Barkley på Los Angeles Lakers

Charles Barkley uppgav att “Lakers stinker”. Han hävdade att NBA tvingar folk att framställa Lakers i ett positivt ljus. Han tror dock inte att Lakers kommer att vara bra den här säsongen. Han hävdade till och med att det var en konspiration.

Barkley sa: “Vi har alla dessa clowner på tv, vi måste prata om dem varje dag. Det är en konspiration”. Han fortsatte med att kalla Lakers “hemska”. Den 11-faldiga All-Star påpekade att Lakers för närvarande ligger på 12:e plats på Western Conference-tabellen. Han ifrågasatte varför folk inte tvingas prata om Washington Wizards, som är placerade på 12:e plats på Eastern Conference-bordet.

“Lakers stinker. [The NBA] tvingar oss att hela tiden visa dem att de kommer att bli bra. Det finns en konspiration.”

— Charles Barkley#NBATwitter #LakeShow pic.twitter.com/SRxLJJcNl2

— 𝙏𝙖𝙡𝙠𝙞𝙣’ 𝙉𝘽𝘼 (@_Talkin_NBA) 14 december 2022

Ernie Johnson påminde Barkley om att detta skulle vara sista gången de skulle se Lakers spela i år. Suprise tog över Barkley. Hans medvärdar var dock snabba med att påminna honom om att år 2022 är på gränsen till stängning. Detta fick studion i ett skratt medan Shaquille O’Neal kallade Barkley för en “stor dummy”.

LeBron James och co. förlora mot Boston Celtics i OT

Under hela matchen lyckades Boston Celtics slå ner Los Angeles Lakers försvar och behålla en ledning. Den tredje kvarten av matchen gav Celtics största ledning när resultattavlan stod 79-59.

Men Lakers, med tillstånd av Anthony Davis och LeBron James, lyckades reducera ledningen till 6 poäng i slutet av tredje kvartalet. I fjärde kvartalet var Lakers i framsätet, tog en ledning och styrde förbi Celtics.

Detta varade dock inte länge. Momentumet rörde sig mellan lagen som en pendel när Jayson Tatum dubblade mot Lakers, vilket skickade matchen till övertid. Vid ringen av övertidssignalen lyckades Celtics slå Lakers med 4 poäng.

Vad tycker du om Charles Barkleys kommentarer om Lakers? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

RELATED ARTICLES

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Mest populär